Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #1 Black Mesa'nın Half-Life Remake'i olduğunu biliyorum ama yine de Black Mesa'nın Half-Life 1'e göre artıları var mı? Ya da ikisini de mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Black Mesa'nın Half-Life Remake'i olduğunu biliyorum ama yine de Black Mesa'nın Half-Life 1'e göre artıları var mı? Ya da ikisini de mi almalıyım?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Aralık 2020 #2 Grafik farkı var, ufak tefek hikaye rotüşları var ve oynanış hissiyatı daha farklı. Black Mesa alın, ama ikisini de alabiliyorsanız ikisi de tabii :3
Grafik farkı var, ufak tefek hikaye rotüşları var ve oynanış hissiyatı daha farklı. Black Mesa alın, ama ikisini de alabiliyorsanız ikisi de tabii :3
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 31 Aralık 2020 #3 Razer Hyundai dedi: Black Mesa'nın Half-Life Remake'i olduğunu biliyorum ama yine de Black Mesa'nın Half-Life 1'e göre artıları var mı? Ya da ikisini de mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Birini alsan yeterli. İkisi de aynı oyunlar sadece birinin grafikleri daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Razer Hyundai dedi: Black Mesa'nın Half-Life Remake'i olduğunu biliyorum ama yine de Black Mesa'nın Half-Life 1'e göre artıları var mı? Ya da ikisini de mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Birini alsan yeterli. İkisi de aynı oyunlar sadece birinin grafikleri daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fuatakbas Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Half Life efsanesinin remake'e ihtiyacı olmaz.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #5 900 dedi: Birini alsan yeterli. İkisi de aynı oyunlar sadece birinin grafikleri daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik dışındaki artılarını diyorum.
900 dedi: Birini alsan yeterli. İkisi de aynı oyunlar sadece birinin grafikleri daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik dışındaki artılarını diyorum.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 31 Aralık 2020 #6 Ha bir de Black Mesa extra ara bölümü var yani daha uzun oynama süresi var. Örnek: Half-Life'da olmayan bir puzzle ya da çatışma bölümü.
Ha bir de Black Mesa extra ara bölümü var yani daha uzun oynama süresi var. Örnek: Half-Life'da olmayan bir puzzle ya da çatışma bölümü.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Aralık 2020 #7 Ben olsam Black Mesa alırdım o daha iyi bir de remake bu soruyu şöyle düşün metro 2033 mü metro 2033 Redux mı hem ilk Half-Life oyununda baş dönmesi yaşayanlar var.
Ben olsam Black Mesa alırdım o daha iyi bir de remake bu soruyu şöyle düşün metro 2033 mü metro 2033 Redux mı hem ilk Half-Life oyununda baş dönmesi yaşayanlar var.
Fil Necati Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 14 15 Ocak 2021 #8 tabiki halflife zevkini vermez ama diyosanki çok eski geliyor tabiki black mesa.