satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Black mesa yükleme ekranında atıyor. sistemim windows 10 gtx1650 8gb ram amd ryzen 4600h laptop
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Aeronight dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim çoktan, olmadı. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı veya oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim çoktan, olmadı.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 satori dedi: denedim çoktan Genişletmek için tıkla... Keşke yazsaydınız denediğinizi. Artı 0 Eksi
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #5 satori dedi: Denedim çoktan, olmadı. Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz ve işletim sisteminiz güncel mi? Bu o oyunun açılması dışında bilgisayarınız için önemli bir şey. Artı 0 Eksi
satori dedi: Denedim çoktan, olmadı. Genişletmek için tıkla... Sürücüleriniz ve işletim sisteminiz güncel mi? Bu o oyunun açılması dışında bilgisayarınız için önemli bir şey.
KS KS satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #6 Hikaru Nakamura dedi: Hikaru Nakamura dedi: Sürücüleriniz ve işletim sisteminiz güncel mi? Bu o oyunun açılması dışında bilgisayarınız için önemli bir şey. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... güncel Artı 0 Eksi
Hikaru Nakamura dedi: Hikaru Nakamura dedi: Sürücüleriniz ve işletim sisteminiz güncel mi? Bu o oyunun açılması dışında bilgisayarınız için önemli bir şey. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... güncel
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #7 Oyuna ilk kez mi giriş yapıyorsunuz yoksa save dosyasından mı çöküyor? Ayrıca herhangi bir hata veriyor mu? Artı 0 Eksi
Oyuna ilk kez mi giriş yapıyorsunuz yoksa save dosyasından mı çöküyor? Ayrıca herhangi bir hata veriyor mu?
KS KS satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #8 Aeronight dedi: Oyuna ilk kez mi giriş yapıyorsunuz yoksa save dosyasından mı çöküyor? Ayrıca herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk defa giriyorum hata vermiyor. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Oyuna ilk kez mi giriş yapıyorsunuz yoksa save dosyasından mı çöküyor? Ayrıca herhangi bir hata veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk defa giriyorum hata vermiyor.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #9 Oyunu "-dev -console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. satori dedi: Black mesa yükleme ekranında atıyor. sistemim windows 10 gtx1650 8gb ram amd ryzen 4600h laptop Genişletmek için tıkla... satori dedi: İlk defa giriyorum hata vermiyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı dostum? Son düzenleme: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Oyunu "-dev -console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. satori dedi: Black mesa yükleme ekranında atıyor. sistemim windows 10 gtx1650 8gb ram amd ryzen 4600h laptop Genişletmek için tıkla... satori dedi: İlk defa giriyorum hata vermiyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı mı dostum?
KS KS satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #10 Hikaru Nakamura dedi: Oyunu "-dev -console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. İşe yaradı mı dostum? Genişletmek için tıkla... Evet işe yaradı. Artı 0 Eksi
Hikaru Nakamura dedi: Oyunu "-dev -console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. İşe yaradı mı dostum? Genişletmek için tıkla... Evet işe yaradı.