satori Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Black mesa yükleme ekranında atıyor. sistemim windows 10 gtx1650 8gb ram amd ryzen 4600h laptop
idkk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #11 Hikaru Nakamura dedi: Oyunu "-dev -Console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. İşe yaradı mı dostum? Genişletmek için tıkla... Peki bu kodları nereye yazmamız gerekiyor. idkk dedi: Peki bu kodları nereye yazmamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den yazmamız gerekiyormuş baktım. Son düzenleme: 4 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Hikaru Nakamura dedi: Oyunu "-dev -Console -conclearlog -condebug -mat_antialias 0 -mat_aaquality 0 -oldgameui" başlangıç seçenekleriyle çalıştırmayı dene. İşe yaradı mı dostum? Genişletmek için tıkla... Peki bu kodları nereye yazmamız gerekiyor. idkk dedi: Peki bu kodları nereye yazmamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den yazmamız gerekiyormuş baktım.