Black Myth: Wukong alınır mı?

Falconistt

Centipat
Daha fazla  
Oyun ortalama kaç saat sürüyor? Bir de Steam indirimleri başlamasına az kaldı o zaman indirime girer mi? Yazın girmiş fakat sonbaharda girmemiş indirime. Steam'den alacağım çünkü 52 dolar bakiye var.

Bende PS5'imde almayı düşünüyorum keşke bilen birileri tavsiye verse.

40-45 saat arası bir oynanış süresi mevcut. Kış indirimleri Steam'in en büyük indirim dönemlerinden birisi, indirime girme olasılığı haliyle yüksek.

Bakiyeniz olmasaydı Third party satıcılardan önerebilirdim. Bu satıcılarda 47-50 dolar arasına rahatlıkla bulunabiliyor zira. Yine de takip etmek isterseniz link bırakayım, ara ara özel indirimler olabiliyor.

6-7 saat civarı oynadım fakat vakit bulamadığımdan ötürü bitiremedim. Tecrübe ettiğim en iyi aksiyonlardan birine sahip. Skill ve silah çeşitliliği konusunda eksikleri olsa da düşman çeşitliliği ve dizaynı çok çok iyi. Sanat tasarımını da şahsen çok beğendim. Bana kalırsa hiçbir oyuna 60 doları bırakın 30-40 dolar verilmesi taraftarı bile değilim lakin en azından bir oyuna bu kadar çok para verecekseniz Expedition , BG3 , Elden Ring gibi oyunlara verin.

Bu oyunu bende önce Steam'den almayı düşündüm key satan yerlere de baktım fakat Epic ile aralarında gerçekten çok fazla fark var (%20 cüzdan a yatıyor) indirimsiz hali 1500 TL indirim ile de 1200 TL'ye düşüyor Epic de eğer platform takıntınız yoksa Epic'i tercih edebilirsiniz ama Epic ile Steam versiyonu arasındaki gözüme çarpan tek fark başarım sayısı oldu Epic de 36 başarım varken (PS5 ile aynı) Steam da 81 başarım var. Bende şahsen aradaki fazla fiyat farkından ötürü Epic tercih etmiştim

Hocam hiçbir şekilde Steam tercih etmek mantıklı değil şu an, en iyisini yapmışsınız. Ürünler aynı fiyattaysa Steam tercih edilebilir ama onun haricinde Epic çok iyi oranda launcher problemlerini çözdü ve cloud save'lerinde hiçbir problem yok. Aradaki fiyat farkı 5 dolar bile olsa Epic tercih etmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…