Black Myth Wukong aşırı drop sorunu

XaviVe5234

Hectopat
Daha fazla  
Chapter 2'ye geçtim oyuında ve bir anda droplar acayip şekilde arttı. Chapter 1'de de vardı drop ama bu kadar değildi, şu an 5 saniyede 1 100 FPS'den 5-10 FPS'e düşüyorum drop yiyorum acayip kafayı yiyorum var mıdır çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM yetersiz olabilir. RAM kullanımı ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız hocam, ve PC'nizdeki RAM kaç GB?

RAM kullanımı normal gibi duruyor, GPU neden %55?

Bilmiyorum ki, arkada yayın da acıktı Discord'da ssi attigim zaman. Bir de benim kasanın ici cok tozlandı bayağı tozlandı temizlemedim belki de ondan olabilir mi?

Bilmiyorum ki, arkada yayın da acıktı Discord'da ssi attigim zaman. Bir de benim kasanın ici cok tozlandı bayağı tozlandı temizlemedim belki de ondan olabilir mi?

Evet olabilir hocam. Güzel bir termal macun ve toz bakımı yapın. Yaşadığınız sorunun çözülmesi lazım.

Evet olabilir hocam. Güzel bir termal macun ve toz bakımı yapın. Yaşadığınız sorunun çözülmesi lazım.

Termal macunu da bilgisayarı aldıgım zaman sürmüslerdi hazır aldımn sistemi 1 bucuk yıldan fazla oldfu neredeyse zaten zamanı gelmiştir deigl mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…