Black Myth Wukong on siparisteyken alinmali mi?

Wico Da Larenza

Hectopat
Daha fazla  
Bu oyun Epic Games'te 1500TL ve Steam'de 60 dolar. Ön sipariş durumda şu an. Şimdiden almak mantıklı mı yoksa çıktığında indirim gelir mi? Veya daha güzel sorum var: Eğer çıktıktan sonra daha yüksek ücret ile çıkma şansı da var mı? Şimdiden ön siparişten alınmalı mı? Ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktıktan sonra ön sipariş fiyatını geçmez hocam, aksine key satan sitelerden daha uygun fiyata alırsınız. Ben son zamanlardaki fiyaskolardan sonra kesinlikle ön sipariş yapmıyorum inceleme ve yorumları görmeden. Son zamanlarda ön sipariş yaptığım tek oyun Elden Ringin DLC si oldu. O da zaten ana oyun olmadığı için herhangi bir soru işaretim yoktu.

Ben güzel oyun olacağını düşünüyorum ama biraz kara kutu açıkcası. Patlayadabilir. Kalitesine güvenemediğimiz bir şey ön sipariş ile alınır mı şüpheli. Yeni çıkan hiçbir oyun kısa sürede beklediğinize değecek bir indirim almaz. Mutlaka bu oyunu oynayacağım, hem de çıktıktan kısa süre sonra diyorsaniz bence alın

Sorunlu çıkma ihtimali hiç de az olmayan bir oyun. Kesinlikle ön sipariş verilmemeli. Fiyatı steam’de aynı kalır Epic’te artma ihtimali var ama bence artmaz.

Çıktıktan sonra ön sipariş fiyatını geçmez hocam, aksine key satan sitelerden daha uygun fiyata alırsınız. Ben son zamanlardaki fiyaskolardan sonra kesinlikle ön sipariş yapmıyorum inceleme ve yorumları görmeden. Son zamanlarda ön sipariş yaptığım tek oyun Elden Ringin DLC si oldu. O da zaten ana oyun olmadığı için herhangi bir soru işaretim yoktu.
Daha önce key satın almadım ben oyun için, tavsiye ettiğiniz güvenilir bir site var mı bu konuda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı