Grquas Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım.
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım.
Çözüm micheal owen 26 Ağustos 2024 Grquas dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır PS5'e Xbox X S modellerine Ve PC'ye çıkacak.
Grquas dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır PS5'e Xbox X S modellerine Ve PC'ye çıkacak.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Grquas dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır PS5'e Xbox X S modellerine Ve PC'ye çıkacak. Artı 1 Eksi Çözüm
Grquas dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi yeni çıkan Wukong oyunu PS4'e çıkacak mı? İnternette araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır PS5'e Xbox X S modellerine Ve PC'ye çıkacak.
KS KS Grquas Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #3 Peki araştırma yaptığım sırada artık PS4'e yeni oyunların gelmeyeceğini gördüm doğru mu? Artı 0 Eksi
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Grquas dedi: Peki araştırma yaptığım sırada artık PS4'e yeni oyunların gelmeyeceğini gördüm doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani evet artık çoğu yeni oyun çıkmıyor. PS4'e. Artı 0 Eksi
Grquas dedi: Peki araştırma yaptığım sırada artık PS4'e yeni oyunların gelmeyeceğini gördüm doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani evet artık çoğu yeni oyun çıkmıyor. PS4'e.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.759 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 26 Ağustos 2024 #5 Ah PS4 ah üzümlü kekim sana oyun çıkmıyor artık ne yapacağız biz seninle. Artı 0 Eksi
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.606 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 S.Ganacci dedi: Ah PS4 ah üzümlü kekim sana oyun çıkmıyor artık ne yapacağız biz seninle. Genişletmek için tıkla... 11 yıllık cihaz, çıkmasın bir zahmet. PS4 çıkacak diye downgrade yiyor oyunlar. Artı 0 Eksi
S.Ganacci dedi: Ah PS4 ah üzümlü kekim sana oyun çıkmıyor artık ne yapacağız biz seninle. Genişletmek için tıkla... 11 yıllık cihaz, çıkmasın bir zahmet. PS4 çıkacak diye downgrade yiyor oyunlar.