Zalkren1 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #11 hocam save dosyasını nasıl entegre ettin ben yapamıyorum ya
D DenizWinc Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #12 Zalkren1 dedi: hocam save dosyasını nasıl entegre ettin ben yapamıyorum ya Genişletmek için tıkla... Hocam yarın pc'ye geçince anlatayım su an tam olarak aciklayabilecegimi sanmıyorum.
Zalkren1 dedi: hocam save dosyasını nasıl entegre ettin ben yapamıyorum ya Genişletmek için tıkla... Hocam yarın pc'ye geçince anlatayım su an tam olarak aciklayabilecegimi sanmıyorum.
Zalkren1 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #13 DenizWinc dedi: Hocam yarın pc'ye geçince anlatayım su an tam olarak aciklayabilecegimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam yarını beklemiyim ben sana anlatayım sen şöyle böyle yap desen de olur
DenizWinc dedi: Hocam yarın pc'ye geçince anlatayım su an tam olarak aciklayabilecegimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam yarını beklemiyim ben sana anlatayım sen şöyle böyle yap desen de olur
D DenizWinc Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #14 Laptop'u açıp anlatayim hocam Zalkren1 dedi: hocam yarını beklemiyim ben sana anlatayım sen şöyle böyle yap desen de olur Genişletmek için tıkla...
Laptop'u açıp anlatayim hocam Zalkren1 dedi: hocam yarını beklemiyim ben sana anlatayım sen şöyle böyle yap desen de olur Genişletmek için tıkla...
Zalkren1 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #15 DenizWinc dedi: Laptop'u açıp anlatayim hocam Genişletmek için tıkla... hocam zahgmet etme yaptım
D DenizWinc Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #16 Zalkren1 dedi: hocam zahgmet etme yaptım Genişletmek için tıkla... açmıştım neyse kapatayım geri
Zalkren1 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #17 DenizWinc dedi: açmıştım neyse kapatayım geri Genişletmek için tıkla... allah razı olsun çok teşekkür ederim yine de
DenizWinc dedi: açmıştım neyse kapatayım geri Genişletmek için tıkla... allah razı olsun çok teşekkür ederim yine de
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.188 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #18 DenizWinc dedi: açmıştım neyse kapatayım geri Genişletmek için tıkla... Bana anlatır mısın? Bende chapter 4 ün sonların save i kaybettim. Paylaştığın save i klasöre atıyorum ama oyunda başlayamıyorum save den?
DenizWinc dedi: açmıştım neyse kapatayım geri Genişletmek için tıkla... Bana anlatır mısın? Bende chapter 4 ün sonların save i kaybettim. Paylaştığın save i klasöre atıyorum ama oyunda başlayamıyorum save den?
Zalkren1 Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #19 Dostum klasörün içinde 3 adet klasör olması gerek 1. Klasör sayılı olanı da değiştirmen gerek
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.188 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #20 Zalkren1 dedi: Dostum klasörün içinde 3 adet klasör olması gerek 1. Klasör sayılı olanı da değiştirmen gerek Genişletmek için tıkla... Tüm dosyaları değiştiriyorum?
Zalkren1 dedi: Dostum klasörün içinde 3 adet klasör olması gerek 1. Klasör sayılı olanı da değiştirmen gerek Genişletmek için tıkla... Tüm dosyaları değiştiriyorum?