Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Şubat 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cidden bayıldım, oyun mükemmel duruyor Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cidden bayıldım, oyun mükemmel duruyor
M mojo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #2 Biraz geç olcak ama oyun gerçekten böyle yapabilirlerse türünün en iyisi olur bence ve grafikleri ef sa ne. Aşırı hype'landım umarım böyle bi şekilde optimizasyon sorunu yaşamadan oynatabilirler bizlere.
Biraz geç olcak ama oyun gerçekten böyle yapabilirlerse türünün en iyisi olur bence ve grafikleri ef sa ne. Aşırı hype'landım umarım böyle bi şekilde optimizasyon sorunu yaşamadan oynatabilirler bizlere.