Çözüldü Black Myth: Wukong uyumluluk modu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

t4lhatil67

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 2024 , ryzen 9 8945 h , rtx 4070 140 w ,16 gb ddr5 5600 mhz
Oyunu Steam'den başlatırken normal veya uyumluluk modunda başlat diyor, uyumluluk modu nedir ve hangisinde başlatayım?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-18_002633189.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Uyumluluk modu, bir oyunun veya programın, farklı bir donanım veya yazılım ortamında daha iyi çalışmasını sağlamak için belirli optimizasyonlarla başlatılması anlamına gelir.
Eğer sisteminiz oyunun önerilen gereksinimlerini karşılıyorsa veya aşıyorsa, normal modu tercih edin. Bu, oyunun tüm grafik ve performans özelliklerinden tam anlamıyla yararlanmanızı sağlar.
Oyunu Steam'den başlatırken normal veya uyumluluk modunda başlat diyor, uyumluluk modu nedir ve hangisinde başlatayım?
Ben olsam düz başlatırdım ne değişir sanki.

Oyunun normal sürümünde problem yaşayan insanlar için detayların biraz zayıflatıldığı bir seçenek diye biliyorum.

Oyunun normal sürümünde problem yaşayan insanlar için detayların biraz zayıflatıldığı bir seçenek diye biliyorum.

Teşekkürler hocam oyuna başlıyorum şimdi hayırlısıyla.

Uyumluluk modu, bir oyunun veya programın, farklı bir donanım veya yazılım ortamında daha iyi çalışmasını sağlamak için belirli optimizasyonlarla başlatılması anlamına gelir.
Eğer sisteminiz oyunun önerilen gereksinimlerini karşılıyorsa veya aşıyorsa, normal modu tercih edin. Bu, oyunun tüm grafik ve performans özelliklerinden tam anlamıyla yararlanmanızı sağlar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…