Black Myth: Wukong vs Ghost of Tsushima vs GoW Ragnarok

Arkadaşlar bu tarz oyunları alabilmek için para biriktiriyorum ve bir oyun alabiliyorum, sizce hangisini almalıyım?

GoW Ragnarok 3 hafta sonra erişime açılıyormuş, son tercih olabilir.

God of War oynadıysanız Ragnarok öneririm.

Pekiyi hangisinin hikayesi daha uzun? Çünkü verdiğin parayla hemen hikaye bitecekse ne anladık bu işten. Sürekli oynamak ister insan.

Pekiyi hangisinin hikayesi daha uzun? Çünkü verdiğin parayla hemen hikaye bitecekse ne anladık bu işten. Sürekli oynamak ister insan.

Wukong 50-60 saat sürüyor diye biliyorum.

Arkadaşlar oyunun başındaki beyazlı elemanla olan vsden sonra oyun çok hoşuma gitti harbili oyunmuş ama oynayan arkadaşlara bir şey soracağım 90 FPS'e yakın oynuyorum o ara sahneden sonra dünyada 2 maymunu dövdüğümüz sırada hareketlerde ufak bir yavaşlama gibi bir şey hissettim akıcı değil gibiydi bir ayarı var mı yoksa oyun yeni diye mi yoksa yoksa benim PC o kadar mı kaldırıyor.

Tekrar bir düzeltme yapıyorum evet oyunda arada optimizasyon sorunu yaşıyorsunuz ama oyun gayet akıcı ve rahat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…