M muhammet_12312341 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #21 Arkadaşlar ben PS5'te Türkçe yapamadım ama Türkçe gelmiş diyorlar yapabilen var mı?
NaBuSe Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 411 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #22 Neden Türkçe geldi ki ? Kim umursuyor bu dili ! Birkaç ünlem daha koysa mıydım ? Yok böyle iyi.
yasincan38 Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 93 13 Aralık 2024 #23 NaBuSe dedi: Neden Türkçe geldi ki? Kim umursuyor bu dili! Birkaç ünlem daha koysa mıydım? Yok böyle iyi. Genişletmek için tıkla... Rockstar ve Ubisoft görür ve örnek alır mı bilmem. Kızmıyorum bu firmalara İngilizce öğrenin kardeşim!
NaBuSe dedi: Neden Türkçe geldi ki? Kim umursuyor bu dili! Birkaç ünlem daha koysa mıydım? Yok böyle iyi. Genişletmek için tıkla... Rockstar ve Ubisoft görür ve örnek alır mı bilmem. Kızmıyorum bu firmalara İngilizce öğrenin kardeşim!
NaBuSe Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 411 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #24 yasincan38 dedi: Rockstar ve Ubisoft görür ve örnek alır mı bilmem. Kızmıyorum bu firmalara İngilizce öğrenin kardeşim! Genişletmek için tıkla... O Rockstar yok mu o Rockstar. En çok onlara kızıyorum. Oyunları kaliteli çünkü. Yoksa kim umursar Ubisoft'u.
yasincan38 dedi: Rockstar ve Ubisoft görür ve örnek alır mı bilmem. Kızmıyorum bu firmalara İngilizce öğrenin kardeşim! Genişletmek için tıkla... O Rockstar yok mu o Rockstar. En çok onlara kızıyorum. Oyunları kaliteli çünkü. Yoksa kim umursar Ubisoft'u.
frover07 Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #25 Ps5 için Türkçe yama yayınlandı mı
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Aralık 2024 #26 Batı pazarının odağı woke'luk olmasa da doğu pazarı gibi oyuncuları kendine çekecek işler yapsalar oyun piyasası daha güzel olabilirdi şu an.
Batı pazarının odağı woke'luk olmasa da doğu pazarı gibi oyuncuları kendine çekecek işler yapsalar oyun piyasası daha güzel olabilirdi şu an.