Black Myth Wukong'da grafikler kötü gözüküyor

Daha fazla  
4090 + DLSS + fg ile 4K da verdiği FPS 70-80 arası.
Ben ortada devrim niteliğinde bir grafik göremiyorum. Hatta karakterin yüzleri öyle çizilmiş ki 2018 yapımı RDR2'deki karakterler daha çok insana benziyor.
E ortam da ağaç ve taş dolu zaten. Ağaç ve taş göstermek için mi beklettiler insanları yıllarca anlamadım gitti. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_282.png
    Screenshot_282.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 126
4090 + DLSS + fg ile 4K da verdiği FPS 70-80 arası.
Ben ortada devrim niteliğinde bir grafik göremiyorum. Hatta karakterin yüzleri öyle çizilmiş ki 2018 yapımı RDR2'deki karakterler daha çok insana benziyor.
E ortam da ağaç ve taş dolu zaten. Ağaç ve taş göstermek için mi beklettiler insanları yıllarca anlamadım gitti. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu deneyimlememiştim yakın zamanda yükleyeceğim ama videodan gördüğüm kadarıyla grafikler gayet iyi gibi hocam. Bilmediğim için soruyorum grafikleri devrim niteliğinde değil çıkarken böyle bir şey mi söylediler söylendiyse haklısınız kesinlikle devrim değil.

Oyunu deneyimlememiştim yakın zamanda yükleyeceğim ama videodan gördüğüm kadarıyla grafikler gayet iyi gibi hocam. Bilmediğim için soruyorum grafikleri devrim niteliğinde değil çıkarken böyle bir şey mi söylediler söylendiyse haklısınız kesinlikle devrim değil.
Ortada devrim niteliğinde bir grafik olmamasına rağmen verdiği fps den bahsediyorum hocam. Etraf çalı ve taş dolu ama 70 fps veriyor. Normal mi bu ?

Normal. UE5 böyle bir engine. Oyunun optimizasyonu da kusursuz değil ama durum bu yani. Native'de 4090 ile bile 60 veremiyor. Dlss + Fg anca. Dlss balanced'a alınmalı akıcı oynayış için. Zaten 4K'da Dlss çok iyi yapılmış. Tüm modlar kaliteli görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı