Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 İlk başta sağ Click attığımda havaya kalkıp sopayı havada sallayarak vuruyordu. Bayağı bir hasar atıyordu. Ama şu an sadece odak doluyken de boşken de sopanın üstüne çıkıp vuruyor hasarım düştü eski skile nasıl geri getirebilirim? Oynayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
İlk başta sağ Click attığımda havaya kalkıp sopayı havada sallayarak vuruyordu. Bayağı bir hasar atıyordu. Ama şu an sadece odak doluyken de boşken de sopanın üstüne çıkıp vuruyor hasarım düştü eski skile nasıl geri getirebilirim? Oynayan var mı?
Çözüm Physchopath 19 Nisan 2025 Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Gamepad ile oynuyorsan D-pad ile değiştiriliyor.
Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Gamepad ile oynuyorsan D-pad ile değiştiriliyor.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.396 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 19 Nisan 2025 #2 Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Gamepad ile oynuyorsan D-pad ile değiştiriliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Gamepad ile oynuyorsan D-pad ile değiştiriliyor.
KS KS Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 Physchopath dedi: Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bayağıdır arıyordum oyun menüsünde falan bulamadım. Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: Z X C tuşları ile duruş türleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bayağıdır arıyordum oyun menüsünde falan bulamadım.