Black Myth: Wukong'ta düşük FPS

Daha fazla  
Black Myth: Wukong'da 50 FPS alıyorum hâlâ. Deli olmak üzereyim.

Benchmark 100 FPS almam gerektiğini söylüyor.

Cp 2077'de 100 FPS alırken Wukong'da 50 FPS alınması saçma, grafik olarak ağır bir oyun bile değil Wukong, cp 2077'ye kıyasla.

4080 Super ve 1440P'de oynuyorum.

Oyunun önerilen grafik ayarları, kullandığım grafik ayarlarından daha fazla bir de.

Ne problem olabilir?

Black Myth: Wukong'da 50 FPS alıyorum hâlâ. Deli olmak üzereyim.

Benchmark 100 FPS almam gerektiğini söylüyor.

Cp 2077'de 100 FPS alırken Wukong'da 50 FPS alınması saçma, grafik olarak ağır bir oyun bile değil Wukong, cp 2077'ye kıyasla.

4080 Super ve 1440P'de oynuyorum.

Oyunun önerilen grafik ayarları, kullandığım grafik ayarlarından daha fazla bir de.

Ne problem olabilir?

Bir sıkıntı oldugu asikar 4070 Super ile 1440p DLSS acik 120 100 FPS arasi oynuyorum RTX acik degil degil mi?

Oyunun optimizasyonu ile alakalıdır muhtemelen benim önerim farklı çözünürlükler deneyin, daha yüksek bir çözünürlük yoksa oyunu "borderless windowed" yapın ve öyle deneyin ayrıca grafik ayarlarını en üst seviye yapın, RT açmayın ve FPS inizi kısıtlayıp yani "sınırsız kare hızı" yerine daha sabit bir FPS alın, FPS artışı yaşanmazsa Görev Yöneticisi'ni açıp ayrıntılar bölümünden oyunun çalıştığı .exe dosyasına sağ tıklayıp öncelik ayarla deyip yüksek önceliği seçin yine istediğiniz olmazsa ve stabil bir FPS istiyorsanız Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmından EXE dosyasına sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla deyin ve "CPU 0"daki tik işaretini kaldırıp tamam deyin ve oyuna girip FPS değerlerinizi kontrol edin. En son söylediğim şey Elden Ring gibi oyunlarda FPS düşüşünü önlüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oyun için önerilen grafik ayarını yapıyorum.

Oyunun optimizasyonu ile alakalıdır muhtemelen benim önerim farklı çözünürlükler deneyin, daha yüksek bir çözünürlük yoksa oyunu "borderless windowed" yapın ve öyle deneyin ayrıca grafik ayarlarını en üst seviye yapın, RT açmayın ve FPS inizi kısıtlayıp yani "sınırsız kare hızı" yerine daha sabit bir FPS alın, FPS artışı yaşanmazsa Görev Yöneticisi'ni açıp ayrıntılar bölümünden oyunun çalıştığı .exe dosyasına sağ tıklayıp öncelik ayarla deyip yüksek önceliği seçin yine istediğiniz olmazsa ve stabil bir FPS istiyorsanız Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmından EXE dosyasına sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla deyin ve "CPU 0"daki tik işaretini kaldırıp tamam deyin ve oyuna girip FPS değerlerinizi kontrol edin. En son söylediğim şey Elden Ring gibi oyunlarda FPS düşüşünü önlüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

CPU da cidden problem var gibi. Aisuite 3 de Extreme yapınca FPS yükseliyor.
Optimized de FPS dropları oluyor. 50FPS kaybım oluyor.
Ancak AiSuite uygulaması artık açılamıyor .yani bu ayarları nerden değiştirebilirim bilmiyorum .

Bir sıkıntı oldugu asikar 4070 Super ile 1440p DLSS acik 120 100 FPS arasi oynuyorum RTX acik degil degil mi?

RTX açık olmak zorunda. Sonuçta oyunun önerdiği o.
RTX açık değilken 4080s ile 6800XT arasında fark yok, neden RTX açılmasın.

Şaka gibi. Reset atınca düzeldi.

Son düzenleme:
Oyun için önerilen grafik ayarını yapıyorum.

CPU da cidden problem var gibi. Aisuite 3 de Extreme yapınca FPS yükseliyor.
Optimized de FPS dropları oluyor. 50FPS kaybım oluyor.
Ancak aisuite uygulaması artık açılamıyor. Yani bu ayarları nereden değiştirebilirim bilmiyorum.

RTX açık olmak zorunda. Sonuçta oyunun önerdiği o.
RTX açık değilken 4080s ile 6800XT arasında fark yok, neden RTX açılmasın.

Şaka gibi. Reset atınca düzeldi.

Sorununun çözülmesine sevindim, iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı