A Ali Baykara Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Black Ops 2"yi daha önce bitirmiştim ama aklımda tam kalmadı ve Steam'de şu an 47TL almaya değer mi? Aydınlatırsanız sevinirim.
Black Ops 2"yi daha önce bitirmiştim ama aklımda tam kalmadı ve Steam'de şu an 47TL almaya değer mi? Aydınlatırsanız sevinirim.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Ali Baykara dedi: Black Ops 2"yi daha önce bitirmiştim ama aklımda tam kalmadı ve Steam'de şu an 47TL almaya değer mi? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Black Ops 1 alın derim 2 ne iyi ne kötü.
Ali Baykara dedi: Black Ops 2"yi daha önce bitirmiştim ama aklımda tam kalmadı ve Steam'de şu an 47TL almaya değer mi? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Black Ops 1 alın derim 2 ne iyi ne kötü.
A Ali Baykara Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 TunasKakaleys dedi: Black Ops 1 alın derim 2 ne iyi ne kötü. Genişletmek için tıkla... 1'i aldım kafam 2. ye takıldı
TunasKakaleys dedi: Black Ops 1 alın derim 2 ne iyi ne kötü. Genişletmek için tıkla... 1'i aldım kafam 2. ye takıldı
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.701 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Haziran 2023 #4 Bence serinin en iyi oyunu Black Ops 2. Alırsanız da bir şey olmaz. Ben olsam alırım. Birinci oyun varken 2. oyunu almak bence iyi olur.
Bence serinin en iyi oyunu Black Ops 2. Alırsanız da bir şey olmaz. Ben olsam alırım. Birinci oyun varken 2. oyunu almak bence iyi olur.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.628 Çözümler 4 26 Haziran 2023 #5 Değer hocam deluxe versiyonu alın world at war hediye geliyor. Yalnız bu aralar cod oyunları hacklendi diye biliyorum multiplayer eklentisini sakın indirip girmeyin.
Değer hocam deluxe versiyonu alın world at war hediye geliyor. Yalnız bu aralar cod oyunları hacklendi diye biliyorum multiplayer eklentisini sakın indirip girmeyin.