Sürprizbozan Black Ops 2 hangi son gerçekleşti?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam. Oyunu oynarken Mason'ı bacağından vurdum, Harper'ı ve Menendez'i öldürdüm. Sanırım kötü son oldu ancak diğerlerini de bilmediğim için sorayım dedim. En sonda Mason hayatta kalıyordu ve Cordis Die yayılıyordu sanırım. Bayağı protesto videosu çıktı en sonda.

Harper'ın ölüp Menendez, Mason ve Chloe'nin yaşadığı son en iyisi. Chloe bir şeyin yayılmasını engelliyordu, tam hatırlamıyorum. Menendez'i yakaladığınız takdirde son sahnede hapishanede delirip kafasını duvara vurduğunu görüyorsunuz.

Eğer Chloe ölürse (Chloe'nin ölmesi için Farid'in ölmüş olması, yani Harper'ı vurmamayı seçmiş olmanız gerekiyor) ve Menendez'i öldürmezseniz, son sahnede Menendez hapishaneden kaçıp Woods'u öldürüyor ve başarılı oluyor.

Son düzenleme:
Hocam Chloe'yi kurtaramamıştım DeFalco onu kaçırmıştı. Sonrasında kurtulmuş olabilir ama. 8 tane de son varmış herhalde. Ben Mason'ı bacağından vurdum ve yaşadı. Farid hayatta kaldı ve Menendez öldüğü için de Woods ölmedi. Bir de oyunda CIA belgesi falan da varmış en iyi son için onu almak gerekiyormuş sanırım. Yan görev tarzı savunma bölümlerini de yapmak lazımmış ama ben bu bahsettiğim iki şeyi de yapmadım. Youtube'dan hepsine bakacağım şimdi bakalım ne yapmak lazımmış.

Youtube'dan hepsine bakacağım şimdi bakalım ne yapmak lazımmış.

Intel toplamak, dediğiniz Strike Force görevlerinin hepsini başarıyla yapmak, DeFalco'nun Chloe'yi kaçırmasını önlemek, Amiral Briggs'i bacağından vurmak (öldürmezseniz Odysseus görevinde Çin yardıma geliyor).

Burada adım adım yazıyor:

Hocam video falan izledim ve benim yaptığım son aslında kötü sona bayağı yakınmış. Menedez'i öldürmeseydim hem Cordis Die dünyayı ele geçirecekti hem de Menendez hapisten kaçıp Woods'u öldürecekti. Karma'yı kurtaramadığım için Cordis Die yine de dünyayı ele geçirdi ama olsun o kadar da olur

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…