Black Ops 2 Türkçe yama var mı?

m33

Hectopat
Daha fazla  
Nette biraz baktım ama güvenilir bulamadım bildiğiniz var mı Türkçe yama? Kurulum birazdan bitecek oyunun. Oyun orijinal bir sıkıntı olmaz umarım. GTA V'de banlama olayı gibi. :)

Bi sıkıntı olacağını sanmam. Tabii bulabilirseniz :). Biraz baktım ben de bulamadım maalesef. İngilizce durumunuz ortalamaysa anlayamayabilirsiniz. Biraz karışık olaylar var çünkü. Ayrıca Black Ops oynamadıysanız bir sürü yerde ''Ne alaka anlamadım şimdi'' deme ihtimaliniz bulunuyor. Tavsiyem ikisini de sırayla Türkçe yamayla oynaman.

Bi sıkıntı olacağını sanmam. Tabii bulabilirseniz :). Biraz baktım ben de bulamadım maalesef. İngilizce durumunuz ortalamaysa anlayamayabilirsiniz. Biraz karışık olaylar var çünkü. Ayrıca Black Ops oynamadıysanız bir sürü yerde ''Ne alaka anlamadım şimdi'' deme ihtimaliniz bulunuyor. Tavsiyem ikisini de sırayla Türkçe yamayla oynaman.
Black Ops oynadım. Türkçe yamasıda vardı o yüzden 2'yi anladım ama Türkçe olsaydı daha iyi olurdu. :)

Hyr Bo2'nin Tr yaması yok. Zaten oyunun single'ı diğerleriyle boy ölçüşemez. Buna rağmen multiplayer'ı serinin en güzeli bence. Multi oynayacaksan isim ver beraber oynayalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı