Black Ops 3 iade edilip DMC5 alınmalı mı?

AhmetSdS

Decapat
Daha fazla  
İndirim Black Ops serisini tamamlamak için Black Ops 3 almıştım. İlk başta bir hoşuma gitmişti ama Black Ops 2'yi oynadıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve Black Ops 3'ün çok teknolojik olması gözüme battı bir oynama hevesimi kaçırdı. İade etme şansım var. Sizce iade etmem iyi bir seçim olur mu? ( Eğer iade edersem Devil May Cry 5 alabilirim )

İndirim Black Ops serisini tamamlamak için Black Ops 3 almıştım. İlk başta bir hoşuma gitmişti ama Black Ops 2'yi oynadıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve Black Ops 3'ün çok teknolojik olması gözüme battı bir oynama hevesimi kaçırdı. İade etme şansım var. Sizce iade etmem iyi bir seçim olur mu? ( eğer iade edersem Devil May Cry 5 alabilirim )

Eğer iade edersem Devil May Cry yerine Crysis Remastered triology alabilirim, belki Hellblade seune sacrifice alabilirim, Ready or Not olabilir belki. Ya da sizin önerileriniz varsa mutlu olurum. Önerileriniz 100 TL'yi geçmezse mutlu olurum.

Son düzenleme:
Ben zamanında oynayıp bitirmiştim senaryosunu ve şu ana kadar oynadığım en sıkıcı, en ruhsuz ve en kötü COD oyunuydu. Bence kesin iade edin ve söylediğiniz oyunlardan birini ya da birkaçını alın. DMC 5 çok güzel oyundur aksiyon hack and slash seviyorsanız net alınır. Crysis serisi de güzeldir.

Ben zamanında oynayıp bitirmiştim senaryosunu ve şu ana kadar oynadığım en sıkıcı, en ruhsuz ve en kötü CoD oyunuydu. Bence kesin iade edin ve söylediğiniz oyunlardan birini ya da birkaçını alın. DMC 5 çok güzel oyundur aksiyon hack and slash seviyorsanız net alınır. Crysis serisi de güzeldir.

Bu yaşadığınız duyguları ben Black Ops 2 de yaşadıysam o zaman 3'te bayılırım ben oyundan. DMC 5 bayağı iyi indirimde o yüzden dikkatimi çekti. Hiç o tarz oyun oynamadığım için biraz şüpheciyim ve klavyeden oynayacağım için kombolar zorlar mı onu da merak ediyorum.

Bu yaşadığınız duyguları ben Black Ops 2 de yaşadıysam o zaman 3'te bayılırım ben oyundan. DMC 5 bayağı iyi indirimde o yüzden dikkatimi çekti. Hiç o tarz oyun oynamadığım için biraz şüpheciyim ve klavyeden oynayacağım için kombolar zorlar mı onu da merak ediyorum.
Black Ops 2 yine fena değildi bu kadar robotik değildi en azından yani kesin sıkılırsınız. DMC oyunlarını gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim, klavye ile de oynanır ama hem rahat olmaz hem de tam zevki alamayabilirsiniz. Bütün DMC oyunlarını gamepad ile bitirdim klavye nasıl olur tam bilmiyorum açıkçası.

Black Ops 2 yine fena değildi bu kadar robotik değildi en azından yani kesin sıkılırsınız. DMC oyunlarını gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim, klavye ile de oynanır ama hem rahat olmaz hem de tam zevki alamayabilirsiniz. Bütün DMC oyunlarını gamepad ile bitirdim klavye nasıl olur tam bilmiyorum açıkçası.

Anladım, bu konudaki farklı düşüncelere de baktığım da neredeyse herkes sizin gibi düşünüyor. Benim bir tane kolum vardı ama Steam sorun çıkarıyor sebebinden tam da emin değilim. ( bilgisayarcıdan 200 TL'ye alınmış bir kol ). Xbox Series S gibi bir şey alınca geçer mi emin de değilim.

Anladım, bu konudaki farklı düşüncelere de baktığım da neredeyse herkes sizin gibi düşünüyor. Benim bir tane kolum vardı ama Steam sorun çıkarıyor sebebinden tam da emin değilim. ( bilgisayarcıdan 200 TL'ye alınmış bir kol ). Xbox Series S gibi bir şey alınca geçer mi emin de değilim.
İsterseniz alın bir deneyin Steam'den klavye ile oynayın. Sararsa devam edin sarmazsa iade edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı