Black Ops 3 sever misiniz?

MertDülger

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Türk oyuncuların çoğu sevmiyor. Benim gibi seven oyuncular var mıdır?

Call of Duty serisini 1 2 oyun dışında sevmiyorum

Her ne kadar gelecek temasını Call of Duty serisine pek yakıştıramasam da benim şahsen en sevdiğim Call or Duty oyundur. Özellikle en çok oynadığım zombi modunda Shadows of Evil, Der Eisendrache gibi haritalar şuan hala koskoca bütün Call of Duty Zombies serisinde en iyi haritalardan birkaçı olarak anılır. Multiplayer için ise Modern Warfare 2'den sonra en eğlenceli bulduğum multiplayer Black Ops 3'te.
Bunlar dışında Titanfall 2'den sonra en akıcı bulduğum hareketlilik bu oyunda, gerek jetpackleriyle gerek kayma mekaniğiyle.

Sende kendimi görüyorum.

Black Ops 1 ve 2 gibi şaheserlere hakaret niteliğinde bir oyun. Özellikle hikayesi aşırı berbat, savaş mekanikleri ise kötü değil ama işte hikaye kötü olunca oyunda aşırı sıkıyor.

Hocam konuyu hortlatıyorum.

Oyunu iki gün önce bitirdim. Ön yargılarım vardı fakat oynayınca beğendim. Oynarken sıkıldığımı hatırlamıyorum. Özel güç gibi sibernatik özellikler hoşuma gitti ama hikayeyi pek çözemedim başı sonu sonu başı gibiydi ve bölümler sanki diğer cod oyunlarına göre daha uzun geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…