ugur3232 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 128 Çözümler 1 3 Haziran 2019 #1 Ben Steamdan Black Ops 3 aldım, benim PS4'ümdede var aslında. Şu anda iade edip PS4 de Infamous Second Son almak mantıklı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
Ben Steamdan Black Ops 3 aldım, benim PS4'ümdede var aslında. Şu anda iade edip PS4 de Infamous Second Son almak mantıklı mıdır?
asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #2 Infamous çok sevdiğim bir oyun. Hali hazırda sende olan oyunu almak yerine keyifli başka bir oyun almak daha mantıklı bence.
Infamous çok sevdiğim bir oyun. Hali hazırda sende olan oyunu almak yerine keyifli başka bir oyun almak daha mantıklı bence.
ugur3232 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 128 Çözümler 1 3 Haziran 2019 #3 asum812 dedi: Infamous çok sevdiğim bir oyun. Hali hazırda sende olan oyunu almak yerine keyifli başka bir oyun almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... İade edip alıcaktım ama PC'deki black ops 3'ü kod ile aldığım için iade edilemedi.
asum812 dedi: Infamous çok sevdiğim bir oyun. Hali hazırda sende olan oyunu almak yerine keyifli başka bir oyun almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... İade edip alıcaktım ama PC'deki black ops 3'ü kod ile aldığım için iade edilemedi.