Black Ops 6 beta deneyimlerim

Makaleler
1
Yalan söylemeyeceğim, beta hoşuma gitmedi. Oyunun Xbox Game Pass'te olması tamamen saçmalık. Sadece hikaye modu olsa da yeterdi. Bilgisayar oyuncuları bariz bir şekilde hile yapıyor. Modern Warfare 3 de Game Pass'e geldikten sonra bozdu zaten. Warzone ve MW3'e göre FPS bayağı bir düşük optimizasyonu kötü. FPS düşmesi yaşadığını söyleyen oyuncular var ben yaşamadım ama FPS kesinlikle düşük. Bir de hit reg sorunu var. Bazen 3 mermide ölen adam bazen 10 mermiye bile ölmüyor.

Oyunu Game Pass'ten oynamayı düşünüyorum. Hikaye modu betada var mı?

Oyun tam anlamıyla rezalet. Aşırı derecede kontrolsüz kayan elemanlar, aim asist konusunun AŞIRI abartılmış olması, game pass e gelmesi sıkıntısı, Türkçe alt yazı olmaması yine tam olarak oynanmaması için yeterli olduğunu düşünüyorum. Hele ki parasının karşılığımı asla değil. 10 hit yiyen adamın canının yarısı azalmıyor, iki hit yenilince yerde sürünüyoruz. Konsolcuların konsolcularla, pc oyuncularının pc oyuncuları ile oynaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca vurduğun adam sayısını göstermiyor skor tablosu ona da ayrı gıcık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…