Black Ops 6 beta movement M/K yapmak için uygun değil

Virtudex

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar BO6 beta erişime açıldı. Bu oyun movementı 360 dönme olmuş tam gamepad sol analogluk olmuş. M/K movement yapmak zulüm oldu.

@Emir M. oyun hakkında ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:
PC'de oynadım oyunu çok güzel akıyor. Yeni mekanikler, omni movement sistemini çok güzel yedirmişler. Body Shield olayı zaten multiplayer bir oyun için en kritik şeydir, o da yapmayı becerebilirsen aşırı iyi bir yenilik. Onun harici zaten klasik bildiğimiz Call of Duty multisi. Black Ops oyunları MW serisine göre biraz daha hızlı ve arcade oluyor, bu oyun da oyle olmuş. Ben beğendim oyunu, çıkış yaptiginda FPS shooter anlamında piyasayi siler tahminimce.

Gamepad'de oynamadığim için dediğin şey hakkında fikrim yok.

PC'de oynadım oyunu çok güzel akıyor. Yeni mekanikler, omni movement sistemini çok güzel yedirmişler. Body Shield olayı zaten multiplayer bir oyun için en kritik şeydir, o da yapmayı becerebilirsen aşırı iyi bir yenilik. Onun harici zaten klasik bildiğimiz Call of Duty multisi. Black Ops oyunları MW serisine göre biraz daha hızlı ve arcade oluyor, bu oyun da oyle olmuş. Ben beğendim oyunu, çıkış yaptiginda FPS shooter anlamında piyasayi siler tahminimce.

Gamepad'de oynamadığim için dediğin şey hakkında fikrim yok.

Hocam movement kısmı iyi de dive kısmı çok kombo istiyor demek istediğim (ileri Slide cancel atıp sonra geri dive atmak PC de çok zor) ama gamepadde daha kolay. Bunun dışında oyun çok iyi renkler map dizaynı çok iyi, sadece ttk kötü 5 mermi yerine 7 mermi falan olsa mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı