Black Ops 6 indirime girer mi?

servnnz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Black Ops 6 da yeni sezon gelmesine 7 gün kaldı ve ben standart halini almıstım. Vault yükseltmesi yapacağım blackcell icinde bu 7 gün icinde indirme girer mi sizce? Cogunlukla 20 gün ile 1.5 ay arası indirimsiz kalmış hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bekliyorum hocam diğer platformlarda hep indirimde steame gelmedi.

evet xbox falan her yere geldi inşallah gelir de artık vault edition upgrade kaldırılmıs maalesef yapcak birşey yok
Black ops 7 bu sonbahar da çıkacak hocam ona ayırın bence o yüzden kalkmış olabilir.

Black ops 7 bu sonbahar da çıkacak hocam ona ayırın bence o yüzden kalkmış olabilir.
hocam daha haziranda almıştım aslında ben aldıktan 1 gün sonra black ops 7 tanıtıldı
ben alırım almasına da abim kem kum eder

hocam daha haziranda almıştım aslında ben aldıktan 1 gün sonra black ops 7 tanıtıldı
ben alırım almasına da abim kem kum eder
Ben de codu aldım iade ettim sürekli ama şuan da beni online tarafta kendine çeken oyun yok cod dışında işten gelip bir kaç el at kafa dağıt oluyor. Bende tekrar almak için indirim bekliyorum önceki serilerini steamden almıştım zaten

hocam aslında mw3 varsa bence black ops 6 yı hic almayın direk bo7 ye geçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…