Yeni oyun çok indirime girmez diye dedim MW var bende onu hala oynayan çok oyuncu var o yüzden sıkıntı çıkmaz ama daha çok indirime girer mi acaba onumu beklesem 1500 iyi bir fiyatmı diye sordum.
İyi de o çıkınca hemen indirime girmezki ben ondan 6'yı alayım dedim seviyorum hem ki uzun süre oynayacağım oyunu ondan almak istiyorum Pass daha pahalı olur.
Hatta bo mu MW mi arasında kaldım. Önce sonda Black Ops alayım dedim ardından indirimdeyken alayım dedim.
Game pass 250 liraya yüzlerce oyun. İstediğin zaman iptal et. Diğeri tek bir oyun 1500 lira. Sıkılınca iptal iade de yok. En son yeni çıkan cod'u da oynarsın çıkınca.
Yeni oyun çok indirime girmez diye dedim MW var bende onu hala oynayan çok oyuncu var o yüzden sıkıntı çıkmaz ama daha çok indirime girer mi acaba onumu beklesem 1500 iyi bir fiyatmı diye sordum.
Bu arada diğer arkadaşta doğru demiş mesela o para ile 7 aylık game Pass aldın 2-3 ay sonra Black Ops 6'dan sıkıldın Game Pass'i iptal ettiğinde kalan ayların parası da günü gününe geliyor direkt. Normal Black Ops 6 satın alırsan 2-3 ay sonra sıkıldığında böyle bir şansın olmayacak. Onu da düşün derim.
Her sene aynı oyunu yapıp 2-3 mekanik ekleyip piyasaya sunuyorlar. Game Pass olmasa COD oynanmaz, bence fiyatını hak etmiyor. Game Pass sayesinde beleşe oynayabiliyorsunuz.