iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bu oyunda yakın dövüş tuşu v değil mi? Günlük görevde bıçakla 10 kill istiyor fakat v ile alınca saymıyor. Ayarlardan baktım farklı bir tuş yok. Bıçakla nasıl bu görevi tamamlamam gerekiyor farklı bir tuş ataması mı yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Arkadaşlar bu oyunda yakın dövüş tuşu v değil mi? Günlük görevde bıçakla 10 kill istiyor fakat v ile alınca saymıyor. Ayarlardan baktım farklı bir tuş yok. Bıçakla nasıl bu görevi tamamlamam gerekiyor farklı bir tuş ataması mı yapmam lazım?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 895 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 V'ye basılı tuttuğunuzda bıçağı elinize alabiliyorsunuz. Ondan sonra saldırı tuşuyla öldürmenizi istiyor muhtemelen. Artı 0 Eksi
V'ye basılı tuttuğunuzda bıçağı elinize alabiliyorsunuz. Ondan sonra saldırı tuşuyla öldürmenizi istiyor muhtemelen.
KS KS iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 cagr30 dedi: V'ye basılı tuttuğunuzda bıçağı elinize alabiliyorsunuz. Ondan sonra saldırı tuşuyla öldürmenizi istiyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam biraz daha bakınınca buldum zaten ben de hallettim. Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: V'ye basılı tuttuğunuzda bıçağı elinize alabiliyorsunuz. Ondan sonra saldırı tuşuyla öldürmenizi istiyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam biraz daha bakınınca buldum zaten ben de hallettim.