Black Ops 6'da Battle Royale'e nasıl girilir?

• Konuyu başlatan xMyas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.479

xMyas

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi sorunum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirdim de Warzone'yi bu eski Warzone'ya, daha gelişmiş oynuyor millet YouTube'da. Başka bir modu yok mu?

Call of Duty ana ekranında All Games sekmesine geçip Warzone oynayabilirsiniz. Oyun halen MW3'e entegre olduğundan ayrıyeten tekrar açılacak.

Eki Görüntüle 2339914

Hocam o Warzone'yi indirdim de beleş ben Black Ops 6'yı Battle Royale için aldım. Artıdan Battle Royale modu mu gelecek yakında diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battle Royale modu yok BO6'nın, Warzone zaten COD'un battle royale oyunu. BO6 Multiplayer-Zombies-Campaign şeklinde.

YouTube'da oynayanlar bir şekilde erken halini oynuyor, genele yayınlanmadı daha. 2 hafta sonra Black Ops 6'nın ilk sezonuyla beraber yeni Warzone entegre edilecek. Daha henüz oynayamazsınız.

YouTube'da oynayanlar bir şekilde erken halini oynuyor, genele yayınlanmadı daha. 2 hafta sonra Black Ops 6'nın ilk sezonuyla beraber yeni Warzone entegre edilecek. Daha henüz oynayamazsınız.

Oh içim rahatladı. Gelecek yani BO6'ya Battle Royale?

Maalesef oyunda bolca AİM ASSİST var o kadar varki bu şerefsizlerden kafamı kaldıramıyorum öyle dandik oyuncuda değilim yani klavye mouse ile oynuyorum konsolda ahlaksızlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…