Black Ops 7, Battlefield 6’dan daha iyi

Makaleler
15
Merhabalar, bu bir BENCE konusu.
Battlefield 6’yı 100 saat ve Black Ops 7’yi 150 saat boyunca oynadım.
Battlefield 6’yı ilk çıkışında almıştım ve aynı şekilde Black Ops 7’yi de ön sipariş olarak değil, çıkışında aldım.
Şu an Battlefield 6 bilgisayarımda yüklü değil hatta bu konuyu açarken Black Ops 7’nin zombi modunu solo oynuyorum.

Bana göre Black Ops 7 online ve zombi modu olarak daha iyi. Bu kişisel bir görüş, yanlış anlamayın.
Bu konuyu sizin için Battlefield 6 mı daha iyi oksa Black Ops 7 mi diye öğrenmek için açtım ve insanların ne düşündüğünü ve nedenini merak ediyorum.

Bana Black Ops 7’nin hızlı oynanış tarzı ve oyun modları daha iyi geliyor, Battlefield 6’yı artık sevemiyorum, sıkıcı geliyor. Sizce?

Hikaye modunu hiç katmıyorum gerçekten berbat ötesi hikaye olarak Black Ops 7. Bildiğiniz ara animasyon sahnelerini yapay zekaya yaptırmışlar… Çocuk oyunu olmuş resmen cidden aşırı kalitesiz bir iş. Battlefield 6’nın da hikaye modunu oynadım. O da iyi değil ama Black Ops 7’ye bin basar.

Merhabalar, bu bir BENCE konusu.
Battlefield 6’yı 100 saat ve Black Ops 7’yi 150 saat boyunca oynadım.
Battlefield 6’yı ilk çıkışında almıştım ve aynı şekilde Black Ops 7’yi de ön sipariş olarak değil, çıkışında aldım.
Şu an Battlefield 6 bilgisayarımda yüklü değil hatta bu konuyu açarken Black Ops 7’nin zombi modunu solo oynuyorum.

Bana göre Black Ops 7 online ve zombi modu olarak daha iyi. Bu kişisel bir görüş, yanlış anlamayın.
Bu konuyu sizin için Battlefield 6 mı daha iyi oksa Black Ops 7 mi diye öğrenmek için açtım ve insanların ne düşündüğünü ve nedenini merak ediyorum.

Bana Black Ops 7’nin hızlı oynanış tarzı ve oyun modları daha iyi geliyor, Battlefield 6’yı artık sevemiyorum, sıkıcı geliyor. Sizce?

Hikaye modunu hiç katmıyorum gerçekten berbat ötesi hikaye olarak Black Ops 7. Bildiğiniz ara animasyon sahnelerini yapay zekaya yaptırmışlar… Çocuk oyunu olmuş resmen cidden aşırı kalitesiz bir iş. Battlefield 6’nın da hikaye modunu oynadım. O da iyi değil ama Black Ops 7’ye bin basar.
BF6 190 saatim falan var ve hala sarıyor. BO7 dediğiniz gibi hızlılık açısından daha güzel ancak BF6 (bence) uzun süreli olarak daha fazla sarıyor.

Black Ops 7 BF6'nın tırnağı olamaz.

Tırnağı olmayı bırak, BF6'nın afedersiniz 💩'u bile olamaz. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın ama gereksiz bir karşılaştırma olmuş, kimin daha başarılı olduğu net bir şekilde ortada, ne BO6 ne de BO7, BF6 ile kıyaslanabilecek, yanından yöresinden geçebilecek düzeyde oyunlar değil. Bu çöpün nesini beğeniyor insanlar bir türlü anlamış değilim. Dünya kadar para verip karşılığında özensiz, ilgisiz yapılmış bir avuç çöp satın alıyorsunuz. Oyunculara verdikleri kıymet bu kadar demek ki. ''Nasıl olsa satılıyor, millet alıyor'' kafasıyla her sene birbirinden daha leş. saçmalıklarla dolu çocukça oyun çıkarmayı kendilerine ilke edinmiş paragöz firma. BO6'daki gaz çıkaran unicorn ile kill alma bile oyunun ne derecede leş olduğunu kanıtlıyor zaten. Fazla söze gerek yok.
Neyse ki BF6 bu çöpü hiç etti de oyuncular adam gibi bir FPS oyunu görebildi. cümleten iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Black Ops 7 BF6'nın tırnağı olamaz.
Ne konuda söylediğinize göre değişir. Black Ops 7 hikaye konusunda berbat ötesi olsa da multiplayer konusunda hala çok iddialı. Map'lerin bazıları bir tık kötü ama onun dışında gerçekten çok iyi. İkisini de oynamış biri olarak tırnağı olamaz gibi bir lafa hiç katılmıyorum ama sizin fikriniz. Ben hızlı oynanışı sevdiğim için özellikle wall jump gibi şeyler çok hoşuma gitti. Bundan önce Modern Warfare 3'ün online'ını oynuyordum. Black Ops 6'yı genel olarak beğenmediğim için alma gereği çok duymadım. Daha doğrusu hikaye umrumda olmadığından almadım, online'ı hoşuma gitmedi Black Ops 6'nın.
Yabancı arkadaşlarımla oynuyorum genellikle. Onlar da benim gibi Black Ops 6 almamıştı ama hepimiz Black Ops 7 sahibiyiz şu an.

Bir kere silahların vuruş hissiyatı ve silah balistikleri falan olsun Battlefield 6, Black Ops 7'nin yanına yaklaşamaz. O konularda hala Call of Duty daha üstün. Hatta ve hatta 2023 yılında çıkmış Modern Warfare 3 bile daha üstün. Battlefield 6'yı 100 saat oynadıktan sonra silip Modern Warfare 3'e geri dönmüştüm.

Tırnağı olmayı bırak, BF6'nın afedersiniz 💩'u bile olamaz. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın ama gereksiz bir karşılaştırma olmuş, kimin daha başarılı olduğu net bir şekilde ortada, ne BO6 ne de BO7, BF6 ile kıyaslanabilecek, yanından yöresinden geçebilecek düzeyde oyunlar değil. Bu çöpün nesini beğeniyor insanlar bir türlü anlamış değilim. Dünya kadar para verip karşılığında özensiz, ilgisiz yapılmış bir avuç çöp satın alıyorsunuz. Oyunculara verdikleri kıymet bu kadar demek ki. ''Nasıl olsa satılıyor, millet alıyor'' kafasıyla her sene birbirinden daha leş oyun çıkarmayı kendilerine ilke edinmiş paragöz firma.
Neyse ki BF6 bu çöpü hiç etti de oyuncular adam gibi bir FPS oyunu görebildi. cümleten iyi sosyaller.
Multiplayer konusunda kusura bakmayın da bana göre babası bile olur. Battlefield 6 arcade silah fiziklerinden kaçana kadar. Dümdüz mermi sıkıyorsunuz yani.

Multiplayer konusunda kusura bakmayın da bana göre babası bile olur. Battlefield 6 arcade silah fiziklerinden kaçana kadar. Dümdüz mermi sıkıyorsunuz yani.
Bence tam tersi BO7 de dümdüz mermi sıkıyorsunuz hatta YT de bununla alakalı çok video var insanların dalga geçtiği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı