B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #11 thewolfter dedi: Campaingde kırılmış. Crackwatch Reddit sayfasında var campaing+multiplayer+zombies Steam dolar kuruna geçince ve pahalı olmaya başlayınca korsan destek vermiyoruz diyenlerde destekleyecek artık. Genişletmek için tıkla... Ne alaka sanki Türkler kırıyor oyunu activation yakında fixler mw 2 ve mw3ü zaten 3 yılda anca kırdılar.
thewolfter dedi: Campaingde kırılmış. Crackwatch Reddit sayfasında var campaing+multiplayer+zombies Steam dolar kuruna geçince ve pahalı olmaya başlayınca korsan destek vermiyoruz diyenlerde destekleyecek artık. Genişletmek için tıkla... Ne alaka sanki Türkler kırıyor oyunu activation yakında fixler mw 2 ve mw3ü zaten 3 yılda anca kırdılar.
M mfnafe12 Femtopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #12 Teknolojik112 dedi: Kırılmadı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... kırıldı her türlüsü bblokee dedi: Ne alaka sanki Türkler kırıyor oyunu activation yakında fixler mw 2 ve mw3ü zaten 3 yılda anca kırdılar. Genişletmek için tıkla... aga cold war ve mw 19 kırıldı daha bunun arkası gelir mw 2 de 2024 de kırılır MertDülger dedi: Repack Games adlı sitede sadece zombi ve multiplayer olarak düşmüş galiba. Yükledim ama scan and repair hatasını alıyorum çözümün var mı? Genişletmek için tıkla... campaing de kırılmış ama 144 GB!
Teknolojik112 dedi: Kırılmadı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... kırıldı her türlüsü bblokee dedi: Ne alaka sanki Türkler kırıyor oyunu activation yakında fixler mw 2 ve mw3ü zaten 3 yılda anca kırdılar. Genişletmek için tıkla... aga cold war ve mw 19 kırıldı daha bunun arkası gelir mw 2 de 2024 de kırılır MertDülger dedi: Repack Games adlı sitede sadece zombi ve multiplayer olarak düşmüş galiba. Yükledim ama scan and repair hatasını alıyorum çözümün var mı? Genişletmek için tıkla... campaing de kırılmış ama 144 GB!