Celal Garip Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Başlıktaki gibi güvenilir bir Türkçe yama arıyorum.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.901 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Yama yok maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Celal Garip Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: Yama yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben bir tane görmüştüm ama güvenemedim o yüzden bir sorayım dedim. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Yama yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben bir tane görmüştüm ama güvenemedim o yüzden bir sorayım dedim.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.901 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 @Celal Garip Virüslü hepsi, onlara sakın bulaşmayın saçma saçma şeyler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
M MetinÜZEN Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Hocam o gördüğünüzü sakın indirmeyin, sanırım mining virüsü bulaşıyor. Ben indirdim farketmeden şu an onunla uğraşıyorum. Artı 0 Eksi
Hocam o gördüğünüzü sakın indirmeyin, sanırım mining virüsü bulaşıyor. Ben indirdim farketmeden şu an onunla uğraşıyorum.
KS KS Celal Garip Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 MetinÜZEN dedi: Hocam o gördüğünüzü sakın indirmeyin, sanırım mining virüsü bulaşıyor. Ben indirdim farketmeden şu an onunla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MetinÜZEN dedi: Hocam o gördüğünüzü sakın indirmeyin, sanırım mining virüsü bulaşıyor. Ben indirdim farketmeden şu an onunla uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.