Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 RAM 8GB Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1050 Anakart MONSTER ABRA A5 V15.3 İşlemci Intel® Core™ i5-9300H CPU @ 2.40GHz Merhaba arkadaşlar, Blacops3 oyunu Steam uygulaması üzerinden açarken herhangi bir sorun yaşamadan açılıyor fakat bilgisayarda yüklü olduğu klasörden açınca DLL hatası alıyorum çok garip sebebi nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (15).png 3,1 MB · Görüntüleme: 128
Merhaba arkadaşlar, Blacops3 oyunu Steam uygulaması üzerinden açarken herhangi bir sorun yaşamadan açılıyor fakat bilgisayarda yüklü olduğu klasörden açınca DLL hatası alıyorum çok garip sebebi nedir?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 24 Mart 2022 #2 Aziz Petrus dedi: Fakat bilgisayarda yüklü olduğu klasörden açınca DLL hatası alıyorum çok garip. Genişletmek için tıkla... Hocam normal açılıyorsa sorun yok gibi. Oyunun klasör dosyaları bozulmuş olabilir dosyaları doğrulayın steam üzerinden açın. Artı 0 Eksi
Aziz Petrus dedi: Fakat bilgisayarda yüklü olduğu klasörden açınca DLL hatası alıyorum çok garip. Genişletmek için tıkla... Hocam normal açılıyorsa sorun yok gibi. Oyunun klasör dosyaları bozulmuş olabilir dosyaları doğrulayın steam üzerinden açın.
KS KS Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Hocam normal açılıyorsa sorun yok gibi. Oyunun klasör dosyaları bozulmuş olabilir dosyaları doğrulayın Steam üzerinden açın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım fakat klasorden açınca tekrar aynı sıkıntıyı verdi. Steam'den açılıp klasörden açılmaması garip durum ya Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam normal açılıyorsa sorun yok gibi. Oyunun klasör dosyaları bozulmuş olabilir dosyaları doğrulayın Steam üzerinden açın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım fakat klasorden açınca tekrar aynı sıkıntıyı verdi. Steam'den açılıp klasörden açılmaması garip durum ya
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 24 Mart 2022 #4 Yanlış Launcher'ı açıyorsanız olabilir daha fazla yorum yapmayacağım bilemiyorum maalesef. O dosya "eksik" dememesi lazım normalde farklı bir şey yapıyor olabilirsiniz belki de. Artı 0 Eksi
Yanlış Launcher'ı açıyorsanız olabilir daha fazla yorum yapmayacağım bilemiyorum maalesef. O dosya "eksik" dememesi lazım normalde farklı bir şey yapıyor olabilirsiniz belki de.