Filmin adında Black Panther'in geçmesi resmen Chadwick abimize yapılan bir saygısızlıktır şu Cast'e bakar mısınız? Adamın kemikleri sızlıyor.
Bari direkt Wakanda Forever olarak isimlendirseydiniz Black Panthersiz ve samimiyetsiz SJW kadronuzla film çekiyorsunuz sonuçta.
Kesinlikle Recast yapılmalı ve Chadwick abimizin T'challa rolünun mirasını N'jadaka rolüyle Michael B. Jordan devam ettirmeli Black Panther Suitini ve Wakanda hükümdarlığını ancak o taşıyabilir.
Ve böylelikle bu simge de Chadwick Boseman'a bir saygı duruşu olur.
Diğer türlü saygısızlık olan kadrosuyla gişede çakılacak Disney birde utanmadan Black Panther ismini vermiş Filme ?
Keyfi çekiyorlar aga devam ettirebilecekleri tonla senaryo var.
En mantıklısı da N'Jadaka'nın Taht'a çıkması ama saçma sapan alakasız kişilerle Film çekiyorlar.
Karakter zaten var olan bir karakter bunu nasıl görmemezlikten gelebilirler ki? Chadwick'e saygım sonsuz ancak Black Panther zaten kardeşinin de devam ettirdiği bir karakter çizgi romanlarda. Ortada saygısızlık durumu yok bence.
Karakter zaten var olan bir karakter bunu nasıl görmemezlikten gelebilirler ki? Chadwick'e saygım sonsuz ancak Black Panther zaten kardeşinin de devam ettirdiği bir karakter çizgi romanlarda. Ortada saygısızlık durumu yok bence.
Hacı ölümünün ardından Michael'ın giymesini söyledim zaten bu konu işlenerek.
4 tane kardeşi dışında tanımadığımız insanlarla Black Panther isimli bir Film çekiyorlar.
Adam vefat etti diye tüm bu Black Panther projelerini ortadan kaldırmalarını mı bekliyordun? Niye böyle bir şey yapsınlar bunun saygısızlıkla alakası yok. Black Panther rolü tek bir kişinin üstleneceği bir rol değil. Her Black Panther öldükten sonra miras kalır başkasına. Sırf Marvel'a sallamak için boş atmışsın kardo.
Hacı ölümünün ardından Michael'ın giymesini söyledim zaten bu konu işlenerek.
4 tane kardeşi dışında tanımadığımız insanlarla Black Panther isimli bir Film çekiyorlar.
Hocam diyorum ki, bu tür yapımlar çizgi roman odaklı olduğu için karakteri bitirmeleri gibi bir durum söz konusu olamaz. Queen of Wakanda ismiyle Shuri zaten bir dönem Black Panther rolünü çizgi romanlarda üstleniyordu. Bu yüzden gayet yerinde ve akışında olur diye düşünüyorum.
Hocam diyorum ki, bu tür yapımlar çizgi roman odaklı olduğu için karakteri bitirmeleri gibi bir durum söz konusu olamaz. Queen of Wakanda ismiyle Shuri zaten bir dönem Black Panther rolünü çizgi romanlarda üstleniyordu. Bu yüzden gayet yerinde ve akışında olur diye düşünüyorum.
Olayda bu ya ÇR'ye o kadar zıt kararlar verip Thor'u şaklaban eden Feige'ı burada ÇR'ye sadık kalmak istiyor ?
SJW tayfa dışında kimse bu Kadroyu görmek istemiyor bu yüzden gişede çakılacaklar, FB grupları ve Redditte herkes Jordan'ın Mirası devam ettirmesini istiyor.
Geçenlerde sızdırılan bir Senaryo kesiti paylaşıldı aynen bu şekilde Filmin ilerleyen kısımlarında N'Jadaka'nın suiti giydiğinden söz ediliyor İnşallah doğrudur.