Çözüldü Black squad makro yasak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Deniz Gemici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar herkese farem de bir tane tuş var galiba makro oluyor. Tam olarak bilmiyorum o yüzden makro dedim. O tuşa basınca tabancam taramalı moda geçiyor. Yani basılı tutunca normal silahmış gibi ateş ediyor. Bu yasak mı ona göre kullanacağım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar selamlar herkese farem de bir tane tuş var galiba makro oluyor. Tam olarak bilmiyorum o yüzden makro dedim. O tuşa basınca tabancam taramalı moda geçiyor. Yani basılı tutunca normal silahmış gibi ateş ediyor. Bu yasak mı ona göre kullanacağım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Herhangi bi' 3. parti uygulama yoksa sorun yok. Ben de CS:GO da o tuş sayesinde Tec-9'ı hafif makineli gibi kullanıyorum :D.
Herhangi bi' 3. parti uygulama yoksa sorun yok. Ben de CS:GO da o tuş sayesinde Tec-9'ı hafif makineli gibi kullanıyorum :D.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı