Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 13 Temmuz 2024 #1 Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #2 Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Vergiyle 205,04TL Dolar kuru yaparsak 185.9658 TL ye geliyor. Ama kalitesini bilemedim.
Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Vergiyle 205,04TL Dolar kuru yaparsak 185.9658 TL ye geliyor. Ama kalitesini bilemedim.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 835 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #3 Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Değmez gibi.
Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Değmez gibi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #4 Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Mekanik olarak gitmemiş klavye büyük ihtimalle dolandırıcılar.
Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Mekanik olarak gitmemiş klavye büyük ihtimalle dolandırıcılar.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 13 Temmuz 2024 #5 LuisB4y dedi: Eki Görüntüle 2251704 Mekanik olarak gitmemiş klavye büyük ihtimalle dolandırıcılar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam sadece fiyatı ucuz geldi diye atıtm almak isteyen alabilir 180 TL çok da bir şey değil
LuisB4y dedi: Eki Görüntüle 2251704 Mekanik olarak gitmemiş klavye büyük ihtimalle dolandırıcılar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam sadece fiyatı ucuz geldi diye atıtm almak isteyen alabilir 180 TL çok da bir şey değil
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 835 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #6 Pentagon dedi: Bilemiyorum hocam sadece fiyatı ucuz geldi diye atıtm almak isteyen alabilir 180 TL çok da bir şey değil Genişletmek için tıkla... Gidip bir güzel yemek yese daha işe yarar bence.Hemde aylık gümrük sınırını doldurmamış da olur.
Pentagon dedi: Bilemiyorum hocam sadece fiyatı ucuz geldi diye atıtm almak isteyen alabilir 180 TL çok da bir şey değil Genişletmek için tıkla... Gidip bir güzel yemek yese daha işe yarar bence.Hemde aylık gümrük sınırını doldurmamış da olur.
P Peakland Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress Genişletmek için tıkla... Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... bende 1000₺ görünüyor. neden?
Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress Genişletmek için tıkla... Pentagon dedi: Bayağı bir ucuz gibi geldi ne düşünüyorsunuz? Buyurun linki: Mini mekanik Keybaord 87% Form faktörü 87 tuÅları oyun Keybaord kablolu tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... bende 1000₺ görünüyor. neden?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.996 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #8 Gerçek mi? Alacağım ona göre yedekte dursun.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.101 Çözümler 6 13 Temmuz 2024 #9 Lskow dedi: Gerçek mi? Alacağım ona göre yedekte dursun. Genişletmek için tıkla... Sen 3 tane klavye almamış mıydın daha önce başka konuda gördüm
Lskow dedi: Gerçek mi? Alacağım ona göre yedekte dursun. Genişletmek için tıkla... Sen 3 tane klavye almamış mıydın daha önce başka konuda gördüm
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 883 Çözümler 1 13 Temmuz 2024 #10 ozguven_askim dedi: Sen 3 tane klavye almamış mıydın daha önce başka konuda gördüm Genişletmek için tıkla... Ömürlük klavye stoku yapıyor galiba.
ozguven_askim dedi: Sen 3 tane klavye almamış mıydın daha önce başka konuda gördüm Genişletmek için tıkla... Ömürlük klavye stoku yapıyor galiba.