Black Switch vs Blue Switch

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Arkadaşlar en sesli Switch sesi hangisi? Ben Blue diye biliyorum ama doğru mu? Ona göre en sesli Switch'li klavye alacağımda.
Klavye: Ajazz ak33.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacaksan blue switch al daha iyi ses veriyor gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence alma çünkü ciddi çok ses veriyor. İlk 1-2 ay güzel ama sonra kulak tırmalıyor şahsen. Laptop klavyesi vs. çok rahat geliyor bana. Tabii oyun oynarken harika oluyor mekanik.

Ben black switch taraftariyim.

Arkadaşlar en sesli Switch sesi hangisi? Ben Blue diye biliyorum ama doğru mu? Ona göre en sesli Switch'li klavye alacağımda.
Klavye: Ajazz ak33.
Ilk aldiginda birkac ay guzel geliyor ama daha sonra kulak tirmalamaya basliyor.
Benim ilk klavyem black switch idi, cok seviyordum fakat rahatsiz etmeye baslamistim.
Bende baska klavye aldim.
Tavsiyem sesli switchlere hic bulasmaman yonunde.
Simdiden hayirli olsun.

İkisini de alma bence. Gece kullanırken rahatsız ediyor.

Arkadaşlar Blue Switch siparişi verdim inşallah annemler gece odamın kapısına sürekli vurmaz.

Arkadaşlar Blue Switch siparişi verdim inşallah annemler gece odamın kapısına sürekli vurmaz.
Hayırlı olsun, ama bence pişman olursun. Arkadaşım da benle beraber hevesle almıştı gece kullanımı baya rahatsız ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…