Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #1 Steam'de yüklediğim Black The Fall oyunu simge olarak altta açık ama ekrana gelmiyor hiçbir şekilde. Oyunun sesi duyuluyor ama ekrana gelip göremiyorum oyunu. Process Monitor hata raporunu paylaşıyorum : Microsoft OneDrive onedrive.live.com
Steam'de yüklediğim Black The Fall oyunu simge olarak altta açık ama ekrana gelmiyor hiçbir şekilde. Oyunun sesi duyuluyor ama ekrana gelip göremiyorum oyunu. Process Monitor hata raporunu paylaşıyorum : Microsoft OneDrive onedrive.live.com
Çözüm marcel'o 10 Temmuz 2020 Sorun TV üzerinden bağlanılarak çözülmüştür. Çözüm: DDU ile Intel ekran kartı sürücüsü kaldırıldı. En güncel sürücü Intel'in sitesinden indirilip kuruldu.
Sorun TV üzerinden bağlanılarak çözülmüştür. Çözüm: DDU ile Intel ekran kartı sürücüsü kaldırıldı. En güncel sürücü Intel'in sitesinden indirilip kuruldu.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 8 Temmuz 2020 #2 Oyun dosyalarını doğrula. CMD yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştır. Artı 0 Eksi
KS KS Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #3 @marcel'o Dediklerinizi yaptım değişen birşey olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 10 Temmuz 2020 #4 Sorun TV üzerinden bağlanılarak çözülmüştür. Çözüm: DDU ile Intel ekran kartı sürücüsü kaldırıldı. En güncel sürücü Intel'in sitesinden indirilip kuruldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun TV üzerinden bağlanılarak çözülmüştür. Çözüm: DDU ile Intel ekran kartı sürücüsü kaldırıldı. En güncel sürücü Intel'in sitesinden indirilip kuruldu.
KS KS Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #5 @marcel'o İlginiz için tekrar teşekkürler. Artı 0 Eksi