RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 5 Eylül 2021 #1 Biraz geç oldu ama film hala vizyonda mı? İnternette baktığımda bazı yerlerde vizyonda gözüküyor emin olamadım. İnternette şu anda yayınlanmış ama mümkünse sinemada izlemek istiyorum da.
Biraz geç oldu ama film hala vizyonda mı? İnternette baktığımda bazı yerlerde vizyonda gözüküyor emin olamadım. İnternette şu anda yayınlanmış ama mümkünse sinemada izlemek istiyorum da.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #2 Hocam İstanbul ve Ankara'da da herhangi bir lokasyon yeri yok. Kalkmıştır büyük ihtimalle. 9 Temmuz'da gösterime girdi zaten.
Hocam İstanbul ve Ankara'da da herhangi bir lokasyon yeri yok. Kalkmıştır büyük ihtimalle. 9 Temmuz'da gösterime girdi zaten.
RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 5 Eylül 2021 #3 Aly35 dedi: Hocam İstanbul ve Ankara'da da herhangi bir lokasyon yeri yok. Kalkmıştır büyük ihtimalle. 9 Temmuz'da gösterime girdi zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
Aly35 dedi: Hocam İstanbul ve Ankara'da da herhangi bir lokasyon yeri yok. Kalkmıştır büyük ihtimalle. 9 Temmuz'da gösterime girdi zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.