R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, aklımda Razer vardı fakat incelemelerini seyrettiğimde ışıklandırmasının karanlıkta bile zayıf kaldığını söylüyorlar ki videolarda öyle gözüküyor kullanıcısı varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Bu 3 klavye arasından önerilerinizi bekliyorum. Daha farklı önerileriniz olursa da açığım. Teşekkürler. https://www.hepsiburada.com/razer-b...kce-rgb-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001B4177 https://www.hepsiburada.com/hyperx-alloy-elite-2-hkbe2x-1x-uk-g-red-switch-lineer-ingilizce-rgb-mekanik-gaming-klavye-p-HBCV00000BYPPG https://www.hepsiburada.com/corsair-k70-rgb-mk-2-mekanik-klavye-ch-9109010-tr-p-HBV00000GLHEP Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2022
Merhaba arkadaşlar, aklımda Razer vardı fakat incelemelerini seyrettiğimde ışıklandırmasının karanlıkta bile zayıf kaldığını söylüyorlar ki videolarda öyle gözüküyor kullanıcısı varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Bu 3 klavye arasından önerilerinizi bekliyorum. Daha farklı önerileriniz olursa da açığım. Teşekkürler. https://www.hepsiburada.com/razer-b...kce-rgb-mekanik-gaming-klavye-p-HBV00001B4177 https://www.hepsiburada.com/hyperx-alloy-elite-2-hkbe2x-1x-uk-g-red-switch-lineer-ingilizce-rgb-mekanik-gaming-klavye-p-HBCV00000BYPPG https://www.hepsiburada.com/corsair-k70-rgb-mk-2-mekanik-klavye-ch-9109010-tr-p-HBV00000GLHEP
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Ekim 2022 #2 Blackwidow V3 kullanıyorum. Işıklandırma ve yazılım şahane ancak bir tık sesli bir klavye. Diğerleri hakkında bilgim yok, sese takılan biriyseniz Red Switch almanızı öneririm.
Blackwidow V3 kullanıyorum. Işıklandırma ve yazılım şahane ancak bir tık sesli bir klavye. Diğerleri hakkında bilgim yok, sese takılan biriyseniz Red Switch almanızı öneririm.
R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 @Shahdee Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Yellow switchinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat burada da aydınlatmasının parlaklığının yetersiz kaldığını söyleyen yorumlar var akşam bir fotoğraf paylaşma şansın olur mu acaba tek renkteyken? Razer V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
@Shahdee Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Yellow switchinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat burada da aydınlatmasının parlaklığının yetersiz kaldığını söyleyen yorumlar var akşam bir fotoğraf paylaşma şansın olur mu acaba tek renkteyken? Razer V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Ekim 2022 #4 requiem27 dedi: @Shahdee Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Yellow switchinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat burada da aydınlatmasının parlaklığının yetersiz kaldığını söyleyen yorumlar var akşam bir fotoğraf paylaşma şansın olur mu acaba tek renkteyken? Razer V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Genişletmek için tıkla... Söylediğin ışıklı alanda ise evet, doğru. Bunu da normal karşılıyorum. Akşam fotoğraf eklerim ancak videolarda ne görünüyorsa o işte.
requiem27 dedi: @Shahdee Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Yellow switchinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat burada da aydınlatmasının parlaklığının yetersiz kaldığını söyleyen yorumlar var akşam bir fotoğraf paylaşma şansın olur mu acaba tek renkteyken? Razer V3 (Yellow Switch) - Nordic Layout : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Genişletmek için tıkla... Söylediğin ışıklı alanda ise evet, doğru. Bunu da normal karşılıyorum. Akşam fotoğraf eklerim ancak videolarda ne görünüyorsa o işte.
R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #5 Shahdee dedi: Söylediğin ışıklı alanda ise evet, doğru. Bunu da normal karşılıyorum. Akşam fotoğraf eklerim ancak videolarda ne görünüyorsa o işte. Genişletmek için tıkla... Yok karanlıkta bile yeterli gelmediğinden doygun olmadığından bahsediyorlar. Bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden.
Shahdee dedi: Söylediğin ışıklı alanda ise evet, doğru. Bunu da normal karşılıyorum. Akşam fotoğraf eklerim ancak videolarda ne görünüyorsa o işte. Genişletmek için tıkla... Yok karanlıkta bile yeterli gelmediğinden doygun olmadığından bahsediyorlar. Bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 28 Ekim 2022 #6 Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Ekim 2022 #7 requiem27 dedi: Yok karanlıkta bile yeterli gelmediğinden doygun olmadığından bahsediyorlar. Bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Efektli efektsiz olarak fotoğrafı bırakıyorum. Ortam çokta karanlık değil, ekliyim. Dosya Ekleri E1AE47F2-52D7-477B-BBA8-A1D061BB7423.jpeg 102,2 KB · Görüntüleme: 46 339EE6F7-24A3-4EAE-85F9-2C933CB75FE6.jpeg 95,5 KB · Görüntüleme: 41
requiem27 dedi: Yok karanlıkta bile yeterli gelmediğinden doygun olmadığından bahsediyorlar. Bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Efektli efektsiz olarak fotoğrafı bırakıyorum. Ortam çokta karanlık değil, ekliyim.
R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #8 Shahdee dedi: Efektli efektsiz olarak fotoğrafı bırakıyorum. Ortam çokta karanlık değil, ekliyim. Genişletmek için tıkla... Gayette güzel bir aydınlatması varmış. Yellow switchi alınır teşekkür ettim hocam zahmet verdik sanada Gregorz Brzecz. dedi: Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Genişletmek için tıkla... Hocam tenkeyless değilde numpadli klavyeleri daha çok seviyorum. Cevabın için teşekkür ederim yinede.
Shahdee dedi: Efektli efektsiz olarak fotoğrafı bırakıyorum. Ortam çokta karanlık değil, ekliyim. Genişletmek için tıkla... Gayette güzel bir aydınlatması varmış. Yellow switchi alınır teşekkür ettim hocam zahmet verdik sanada Gregorz Brzecz. dedi: Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Klavye, İspanyolca Klavye Düzeni, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Genişletmek için tıkla... Hocam tenkeyless değilde numpadli klavyeleri daha çok seviyorum. Cevabın için teşekkür ederim yinede.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Ekim 2022 #9 requiem27 dedi: Gayette güzel bir aydınlatması varmış. Yellow switchi alınır teşekkür ettim hocam zahmet verdik sanada Hocam tenkeyless değilde numpadli klavyeleri daha çok seviyorum. Cevabın için teşekkür ederim yinede. Genişletmek için tıkla... Ben baya memnunum. Bundan önce de Ornata kullanıyordum, o da çok iyiydi. Razer yazılım ve ışıklandırma olarak gerçekten güzel.
requiem27 dedi: Gayette güzel bir aydınlatması varmış. Yellow switchi alınır teşekkür ettim hocam zahmet verdik sanada Hocam tenkeyless değilde numpadli klavyeleri daha çok seviyorum. Cevabın için teşekkür ederim yinede. Genişletmek için tıkla... Ben baya memnunum. Bundan önce de Ornata kullanıyordum, o da çok iyiydi. Razer yazılım ve ışıklandırma olarak gerçekten güzel.
R requiem27 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #10 Shahdee dedi: Ben baya memnunum. Bundan önce de Ornata kullanıyordum, o da çok iyiydi. Razer yazılım ve ışıklandırma olarak gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Bakalım bende memnun kalırım umarım
Shahdee dedi: Ben baya memnunum. Bundan önce de Ornata kullanıyordum, o da çok iyiydi. Razer yazılım ve ışıklandırma olarak gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Bakalım bende memnun kalırım umarım