C CinoX Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH G G413 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi - Siyah (Türkçe)- Tactile Switch fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sizce hangisini alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH G G413 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi - Siyah (Türkçe)- Tactile Switch fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sizce hangisini alayım?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 CinoX dedi: RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH G G413 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi - Siyah (Türkçe)- Tactile Switch fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Akko'lar falan varken alınmaz hiç biri.
CinoX dedi: RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH G G413 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi - Siyah (Türkçe)- Tactile Switch fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Akko'lar falan varken alınmaz hiç biri.
C CinoX Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Akko'lar falan varken alınmaz hiç biri. Genişletmek için tıkla... Akko nun ne olduğunu bilmiyorum
Hyuuga Neji dedi: Akko'lar falan varken alınmaz hiç biri. Genişletmek için tıkla... Akko nun ne olduğunu bilmiyorum
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 CinoX dedi: Akko'nun ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Yurtdışı pazarında en bilinen ilk 5 markaya girer. Amazon'dan bakabilirsiniz. Cream Yellow Switch kullanıyor çoğu o bütçede. @AdaBagcibasi
CinoX dedi: Akko'nun ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Yurtdışı pazarında en bilinen ilk 5 markaya girer. Amazon'dan bakabilirsiniz. Cream Yellow Switch kullanıyor çoğu o bütçede. @AdaBagcibasi
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.257 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Temmuz 2023 #5 İkisi de vereceğin parayı hak etmeyecek klavyeler. Akko ben de tavsiye ederim. Eğer illa ikisinden birisini alacaksan ben olsam Blackwidow V3 alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
İkisi de vereceğin parayı hak etmeyecek klavyeler. Akko ben de tavsiye ederim. Eğer illa ikisinden birisini alacaksan ben olsam Blackwidow V3 alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.795 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 10 Temmuz 2023 #6 AdaBagcibasi dedi: İkisi de vereceğin parayı hak etmeyecek klavyeler. Akko ben de tavsiye ederim. Eğer illa ikisinden birisini alacaksan ben olsam Blackwidow V3 alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende buradan bunu öneririm; Akko 5087B Plus
AdaBagcibasi dedi: İkisi de vereceğin parayı hak etmeyecek klavyeler. Akko ben de tavsiye ederim. Eğer illa ikisinden birisini alacaksan ben olsam Blackwidow V3 alırdım. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende buradan bunu öneririm; Akko 5087B Plus