BlackShark V2 ESL Edition alınır mı?

Hocam sende de aynı kulaklık var galiba iyi mi ses kartı falan.
V2 Special Edition var bende evet. Kesinlikle öneriyorum 2600-2800 bandında fakat uzun zamandir indirime girmedi. Normalde o fiyatlara dusuyordu ara sira ama 1-2 aydir ses yok hicbir saticidan maalesef. Rahatlik arayanlar icin HS80'le ayni fiyat oldugunda HS80 onereni linçlerim yani o kadar rahat bir kulaklik ama dedigim gibi durumlar oyle.

Tamamdır hocam ilk başta biraz sert çıkıştında olsun sorun yok teşekkürler ben alacağım bunu 2-3 haftadır istiyordum zaten, iyi sosyaller.

Tamamdır hocam ilk başta biraz sert çıkıştında olsun sorun yok teşekkürler ben alacağım bunu 2-3 haftadır istiyordum zaten, iyi sosyaller.
Ne diyeyim hayirli olsun hocam. Sari istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadim. Net bir sekilde belirtmediniz hiç. G PRO X normalde onermesemde suan cogu kulakligin stogu olmadigi icin az bir fark verip kesinlikle onu tercih etmenizi oneriyorum. Iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…