BlackShark V2 kulaklıkla Synapse uygulaması stabil çalışmıyor

DooDii

Hectopat
Merhabalar, kulaklığı aldığım ilk aylarda hiç sorun yaşamıyordum.
Sanırım programa güncelleme geldikten sonra;
  • Oyunlarda masaüstüne atma problemi olmaya başladı (Bunun programa gelen bildirimlerden olabileceğini düşünüp kapattım, daha test etmedim).
  • Örneğin şarkı dinlerken bir oyuna girmeye çalıştığınızda (Sanırım oyunun sesiyle şarkının sesi birbirine giriyor) birdenbire şarkının sesi kendi kendine artıyor, seste acayip kasıntılar oluyor veya şarkı dinlerken Team Speak gibi sesli konuşma uygulamalarına girince şarkının sesi kesiliyor, konuşan kişilerin sesi aşırı derecede artıyor.

Synapse programını kaldırdım ve tekrar denedim bu gibi sorunlar farketmedim. Yalnız çeşitli ayarlar yapıp (mikrofon ayarı, EQ gibi) kullanmak istediğimden programı kullanmam gerekiyor.

Bu tarz bir sorun yaşayıp, çözebilen birisi yardım edebilir mi?

Synapse 3 mü 4 mü kullanıyorsun?

3 de sapıtıyordu bende. 4 de stabildi en son.

Buradan indirin eğer yüklü değil ise ve öncekini silin.

Onu da denedim. Bu sefer de yaptığım ayarlar işe yaramıyordu ama çözüm bulamazsam tekrar kontrol edeceğim. Bu arada 3 kullanıyorum.

Onu da denedim. Bu sefer de yaptığım ayarlar işe yaramıyordu ama çözüm bulamazsam tekrar kontrol edeceğim. Bu arada 3 kullanıyorum.

Ben 3 ile kullanırken kulaklığı taktığımda Synapse da tuşlara basıyorum 30-40 saniye sonra yapıyordu vs birkaç kez tak çıkar yaptırıyordu. Sonra beta çıktı beta da sorunsuz çalışıyordu. Sonra bu beta bitti 4 oldu şurada 1-2 ay olmuştur stabil hali deneyin derim.

Ben 3 ile kullanırken kulaklığı taktığımda Synapse da tuşlara basıyorum 30-40 saniye sonra yapıyordu vs birkaç kez tak çıkar yaptırıyordu. Sonra beta çıktı beta da sorunsuz çalışıyordu. Sonra bu beta bitti 4 oldu şurada 1-2 ay olmuştur stabil hali deneyin derim.
Tekrar kontrol ediyorum, teşekkür ederim.

Sorunum eskisi kadar rahatsız etmese de devam etmekte, üstüne 2 3 haftadır yaşadığım mikrofon sesinin otomatik olarak kısılması eklendi. Synapse programını kaldırdım fakat mikrofon otomatik olarak kısılmaya devam ediyor sanırım Windows ile alakalı bir durum bu. Çözümünü aradım fakat bulamadım.

Son düzenleme:
Tekrar kontrol ediyorum, teşekkür ederim.

Sorunum eskisi kadar rahatsız etmese de devam etmekte, üstüne 2 3 haftadır yaşadığım mikrofon sesinin otomatik olarak kısılması eklendi. Synapse programını kaldırdım fakat mikrofon otomatik olarak kısılmaya devam ediyor sanırım Windows ile alakalı bir durum bu. Çözümünü aradım fakat bulamadım.

Belki Windows temiz kurulum gerekebilir hocam bazen sürücüler birbirine giriyor vs.

Bende de sapıtıyordu mesela programda THX veya stereo seçeneği var oradan THX'e veya stereo geçiş e tıkladığımda işlemiyordu sonra birden yapıyordu 40 sn falan sonra böyle geç tepkileme gibi.

Olmadı bir de farklı USB girişlerinden deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı