BlackShark V2 mikrofon ses algılamıyor

Konu kapanmaz ise tekrar buradan ulaşabilirsiniz. Ya da yeni bir konu açıp @Emirko şeklinde beni etiketleyebilirsiniz hocam yardımcı olmaya çalışırım.

Sağ olun reis ben ayar yapamadım giriş ekranında hesaba girme ekranında kaldı Synapse ne yapacağım.

Sağ olun reis ben ayar yapamadım giriş ekranında hesaba girme ekranında kaldı Synapse ne yapacağım.

Oturum açmak zorunda değilsiniz ancak üye olup oturum da açabilirsiniz. Onun dışında buradaki konuya tıklayarak Razer BlackShark V2 Custom ayarlamalarına göz atabilirsiniz. (eski Synapse göre ayarlanmış o yüzden arayüz farklı gelebilir. THX kısmını stereo ya da Spatial olarak değiştirme koymuşlar yeni sürümde.)

Konu kapanmaz ise tekrar buradan ulaşabilirsiniz. Ya da yeni bir konu açıp @Emirko şeklinde beni etiketleyebilirsiniz hocam yardımcı olmaya çalışırım.

Reis bir şey sorabilir miyim @Emirko arada sırada ses bozuluyor cızırtı parazit oluyor arada cızırtılı geliyor 1-2 saniyeliğine veya bazen 1-2 saat falan.

Reis bir şey sorabilir miyim @Emirko arada sırada ses bozuluyor cızırtı parazit oluyor arada cızırtılı geliyor 1-2 saniyeliğine veya bazen 1-2 saat falan.

Txh stereo ve THX spatial Audio her iki mod da da aynı sorunu yapıyor mu?
Farklı bir portta denediniz mi?

Genellikle cızırtı problemi V2 X modellerinde oluyor ama V2 de hiç rastlamadım.

Farklı portta denemedim ama hoparlöre geçince sorun yok stereo ve spatial audioyuda denemedim yarın deneyip yazarım iyi geceler.

Sadece stereo da başka port ta başka cihaz da denemedim ama sadece stereo da oluyor.

Şimdi bozuldu spatial Audio da da azıcık ses patlaması oluyor.

İkisinde de bozuluyor ne yapmam lazım.

Reis hepsini denedim telefonda ses normal ama bilgisayarda değil ne yapmalıyım.

Son düzenleme:

Telefonunuza jack girişi ile takmışsınızdır muhtemelen? PC'de de jack ile deneyin problem olmuyorsa kulaklığın ses kartında problem olabilir hocam.

Telefonunuza jack girişi ile takmışsınızdır muhtemelen? PC'de de jack ile deneyin problem olmuyorsa kulaklığın ses kartında problem olabilir hocam.

Çok mantıklı denemedim.

Reis denedim de ses çok kötü fakat USB'den daha güzel geliyor ses ne yapmalıyım.

Sesin nereden geldiği belli değil fakat ses daha güzel geliyor.

Çok mantıklı denemedim.

Reis denedim de ses çok kötü fakat USB'den daha güzel geliyor ses ne yapmalıyım.

Sesin nereden geldiği belli değil fakat ses daha güzel geliyor.

Evet USB ile daha iyi gelir ses kartından dolayı. Vallahi hocam garantiniz varsa hiç uğraşamayın götürün direkt ama imkanınız varsa farklı bir bilgisayara kurun kulaklığı probramı ile birlikte bakalım devam ediyor mu ya da bilgisayardan bir ayardan mı kaynaklanıyor onu anlarız en azından. Stok kablonuzda ya da dediğim gibi ses kartında problem olabilir.

Teşekkür ederim burada hiç kimse bir konuyla ilgili bu kadar ilgilenmedi yardım etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…