P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 18 Temmuz 2022 #1 En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce?
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 18 Temmuz 2022 #2 Arda İbiş dedi: En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Trendyoldaki satıcı güvenilir. 200 TL fark vermek istiyorsanız direk Amazon üzerinden alın.
Arda İbiş dedi: En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Trendyoldaki satıcı güvenilir. 200 TL fark vermek istiyorsanız direk Amazon üzerinden alın.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 Satıcı Amazon ise iade konusunda sorun çıkarmazlar.
Efe Kaplan Decapat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırsız 18 Temmuz 2022 #4 Arda İbiş dedi: En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Amazon.
Arda İbiş dedi: En uygunu Trendyol'da 1185TL RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ama bir sıkıntı çıkarsa iade açısından ne kadar iyidir bilmediğim için başka sitelere de baktım. Amazon'da 1300TL İncehesap'ta da 1300TL aradaki 200TL farkı vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Amazon.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 18 Temmuz 2022 #5 MisafirTerliği34 dedi: Satıcı Amazon ise iade konusunda sorun çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... satıcı amazon değil sanırım gamemar satıyormuş yine de amazondan mı almalıyım
MisafirTerliği34 dedi: Satıcı Amazon ise iade konusunda sorun çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... satıcı amazon değil sanırım gamemar satıyormuş yine de amazondan mı almalıyım
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #6 Arda İbiş dedi: satıcı amazon değil sanırım gamemar satıyormuş yine de amazondan mı almalıyım Genişletmek için tıkla... Farklı satıcı ise bir espirisi kalmıyor. Uygun satılan sitelerde ki satıcıların puanı ve ürün yorumlarına göre hareket etmen gerekiyor. İçine siniyorsa alışveriş yap.
Arda İbiş dedi: satıcı amazon değil sanırım gamemar satıyormuş yine de amazondan mı almalıyım Genişletmek için tıkla... Farklı satıcı ise bir espirisi kalmıyor. Uygun satılan sitelerde ki satıcıların puanı ve ürün yorumlarına göre hareket etmen gerekiyor. İçine siniyorsa alışveriş yap.