chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Kulaklık bütçem 3000TL civarındaydı ve bu kulaklığı buldum. Fiyatına değebilecek bir kulaklık mıdır? Alternatifi var mıdır? RAZER ,BLACKSHARK V2 PRO KBS.KULAKLIK,BYZ - Fiyatı, Yorumları RAZER ,BLACKSHARK V2 PRO KBS.KULAKLIK,BYZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kulaklık bütçem 3000TL civarındaydı ve bu kulaklığı buldum. Fiyatına değebilecek bir kulaklık mıdır? Alternatifi var mıdır? RAZER ,BLACKSHARK V2 PRO KBS.KULAKLIK,BYZ - Fiyatı, Yorumları RAZER ,BLACKSHARK V2 PRO KBS.KULAKLIK,BYZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Ben kullanıcısıyım memnunum. Fiyatı da iyi. Alınır.
chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 DarkCrystalTR dedi: Ben kullanıcısıyım memnunum. Fiyatı da iyi. Alınır. Genişletmek için tıkla... Barracuda X de düşünüyorum ahngisini tercih etmeliyim ?
DarkCrystalTR dedi: Ben kullanıcısıyım memnunum. Fiyatı da iyi. Alınır. Genişletmek için tıkla... Barracuda X de düşünüyorum ahngisini tercih etmeliyim ?
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Bence V2 Pro.
chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 DarkCrystalTR dedi: Bence V2 Pro. Genişletmek için tıkla... 4200 TL oldu alana hayırlı olsun