BlackShark V2 Pro alınır mı?

Furkansvs

Femtopat
Arkadaşlar selam, BlackShark V2 Pro kulaklığını almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Fiyatı biraz pahalı ama bir şekilde bütçemi zorlayıp almayı düşünüyorum. Eğer ki bu fiyatlarda Wireless ve mikrofonu çıkarılabilir bir kulaklık öneriniz varsa beklerim.

Blackshark v2 pro kullanıyorum ben. Yazılımından ince ayar yapmanız lazım iyi bir deneyim almak için. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

şarj kablosu type c mi ? değil diyolar ama bazıları açtığında type c çıkıyor
Şarjı ne kadar süre gidiyor birde
Blackshark v2 pro kullanıyorum ben. Yazılımından ince ayar yapmanız lazım iyi bir deneyim almak için. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Bu arada teşekkürler cevap verdiğiniz için

Şarj kablosu Type-C mi? Değil diyorlar ama bazıları açtığında Type-C çıkıyor
Şarjı ne kadar süre gidiyor bir de

2023 modeli Type-C 2021 modeli değil

şarj kablosu type c mi ? değil diyolar ama bazıları açtığında type c çıkıyor
Şarjı ne kadar süre gidiyor birde

Şarj kablosu micro USB, Şarjı orta düzey de çok uzun süre gitmiyo. Şarjı geç doluyo bir de.

BlackShark V2 Pro kullanıyorum ben. Yazılımından ince ayar yapmanız lazım iyi bir deneyim almak için. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Sizdeki V2 Pro 2023 modelmi hocam 2021 model ise ayarlarinizin fotoğrafini atabilir misiniz memnun iseniz

kral erkene çektim biraz almayı şuanda kulaklığı aldım ayarlarını atabilir misin lütfen
Şarj kablosu micro USB, Şarjı orta düzey de çok uzun süre gitmiyo. Şarjı geç doluyo bir de.

bu uygulamaya kaydettim internet üzerinden ama uygulama gözükmüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…