FastCoder Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 BlackShark V2 Pro alınır mı? Bass konusunda müzik dinleme konusunda nasıldır? Veya başka kablosuz, müzik dinlenebilecek Gaming kulaklık öneriniz var mı?
BlackShark V2 Pro alınır mı? Bass konusunda müzik dinleme konusunda nasıldır? Veya başka kablosuz, müzik dinlenebilecek Gaming kulaklık öneriniz var mı?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 5 Ağustos 2023 #2 Nays ile 250 lira daha indirimi olması lazım o şekilde alınır. Taksitle de alınır. Bence 3K'den fazla da etmez zaten.
Nays ile 250 lira daha indirimi olması lazım o şekilde alınır. Taksitle de alınır. Bence 3K'den fazla da etmez zaten.
brahon Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 The Theseus dedi: Nays ile 250 lira daha indirimi olması lazım o şekilde alınır. Taksitle de alınır. Bence 3K'den fazla da etmez zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an 3900 değer mi ya uzın ömürlü olsun istiyorum
The Theseus dedi: Nays ile 250 lira daha indirimi olması lazım o şekilde alınır. Taksitle de alınır. Bence 3K'den fazla da etmez zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an 3900 değer mi ya uzın ömürlü olsun istiyorum
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 20 Ağustos 2023 #4 brahon dedi: Kanka şu an 3900 değer mi ya uzın ömürlü olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... 3900'e değmez bence. Ama Razer Blackshark V2 Pro Rainbow Six Siege Special Edition 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu düşünülür.
brahon dedi: Kanka şu an 3900 değer mi ya uzın ömürlü olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... 3900'e değmez bence. Ama Razer Blackshark V2 Pro Rainbow Six Siege Special Edition 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu düşünülür.