K kloff33 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 72 2 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, eski kulaklığımı garantiye yolladım ve bu kulaklıklardan birisini alabileceğimi belirttiler hangi kulaklığı almam mantıklı olur? FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum CS2 R6 tarzında. Razer BlackShark V2 Pro RZ04-04530100-R3M1 2023 Mikrofonlu Siyah HyperSpeed Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS ROG Delta USB-C RGB Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS ROG Delta S Animate 7.1 Surround AniMe Matrix Ekran Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com SteelSeries Arctis Nova Pro SSH61527 7.1 Surround PC/PS Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Arkadaşlar merhaba, eski kulaklığımı garantiye yolladım ve bu kulaklıklardan birisini alabileceğimi belirttiler hangi kulaklığı almam mantıklı olur? FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum CS2 R6 tarzında. Razer BlackShark V2 Pro RZ04-04530100-R3M1 2023 Mikrofonlu Siyah HyperSpeed Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS ROG Delta USB-C RGB Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS ROG Delta S Animate 7.1 Surround AniMe Matrix Ekran Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com SteelSeries Arctis Nova Pro SSH61527 7.1 Surround PC/PS Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Ağustos 2024 #2 @kloff33 Nova Pro.