BlackShark V2 vs Cloud 2 vs Cloud Alpha

Garanti hakkında bilgi alırsanız bana da iletebilir misiniz?

Garanti hakkında bilgi alırsanız bana da iletebilir misiniz?
Bugün amazon yetkilileri ile görüştüm.Ürün amazon germany olduğu için garantisi yok fakat 2 yıl içinde arızalanırsa para iadesi yapacaklarını söylediler.Bu durum beni sevindirdi tekrardan doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

Nasıl bir haftadır mail atıyorum cevap veren yok bu konuyla ilgili İtopya da 860 TL idi almadım fiyatını 1000 küsur yaptılar diye de sinirlendim almadım eminsiniz değil mi garanti konusunda

Nasıl bir haftadır mail atıyorum cevap veren yok bu konuyla ilgili İtopya da 860 TL idi almadım fiyatını 1000 küsur yaptılar diye de sinirlendim almadım eminsiniz değil mi garanti konusunda
itopyada ne zaman 860tl ye indi ?

Gecen hafta cumaya kadar o fiyattı ta ki cumartesi dolar artış haberleri gelene kadar anında fiyat 1070 oldu
üzücü yoksa itopyadan almayı tercih ederdim amazon germany üzerinden herhangi bir garantisi yok

Void de dip ses sorunu var deniyor ben o yüzden tercih etmedim ama eğer bir çözümü varsa alabilirim.

Kablolu ve kablosuz 2 kulaklık kullandım ses mühendisi olmadığın sürece çok farkı anlamazsın.

Son düzenleme:
Void de dip ses sorunu var deniyor ben o yüzden tercih etmedim ama eğer bir çözümü varsa alabilirim.

Kablolu ve kablosuz 2 kulaklık kullandım ses mühendisi olmadığın sürece çok farkı anlamazsın.
Teşekkürler V2 modelini aldım ayrıca hiçbir wireless kulaklık kablolu kulaklık kadar yüksek ses vermez bence az da olsa fark edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…