kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #31 calwer75 dedi: Manuel olarak istediğin ayarları biliyorsan 10 dakkikanı alır bilmiyorsan belki 30 dakkikanı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
calwer75 dedi: Manuel olarak istediğin ayarları biliyorsan 10 dakkikanı alır bilmiyorsan belki 30 dakkikanı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
KylooRen Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #32 @KARA57 Hocam FPS oyunlarında V2'yi autodada mı Game modunda mı kullanıyorsunuz? Yoksa ekstra yaptığınız ayar varsa paylaşabailir misiniz?
@KARA57 Hocam FPS oyunlarında V2'yi autodada mı Game modunda mı kullanıyorsunuz? Yoksa ekstra yaptığınız ayar varsa paylaşabailir misiniz?
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #33 KylooRen dedi: @KARA57 hocam FPS oyunlarında v2'yi autodada mı Game modunda mı kullanıyorsunuz? Yoksa ekstra yaptığınız ayar varsa paylaşabailir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlarda THX competitiv varsa onu açıyorum. Gerci FPS olarak Escape from Tarkov oynuyorum dun Warzone indirdim de denemedim onda.
KylooRen dedi: @KARA57 hocam FPS oyunlarında v2'yi autodada mı Game modunda mı kullanıyorsunuz? Yoksa ekstra yaptığınız ayar varsa paylaşabailir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlarda THX competitiv varsa onu açıyorum. Gerci FPS olarak Escape from Tarkov oynuyorum dun Warzone indirdim de denemedim onda.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 16 Temmuz 2022 #34 KARA57 dedi: Oynadığım oyunlarda THX competitiv varsa onu açıyorum. Gerci FPS olarak Escape from Tarkov oynuyorum dun Warzone indirdim de denemedim onda. Genişletmek için tıkla... memnun musunuz kulaklıktan ?
KARA57 dedi: Oynadığım oyunlarda THX competitiv varsa onu açıyorum. Gerci FPS olarak Escape from Tarkov oynuyorum dun Warzone indirdim de denemedim onda. Genişletmek için tıkla... memnun musunuz kulaklıktan ?
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #35 ProGamerBest dedi: Memnun musunuz kulaklıktan? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum daha once cok SteelSeries parçaladım bu kulaklık her anlamda iyi.
ProGamerBest dedi: Memnun musunuz kulaklıktan? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum daha once cok SteelSeries parçaladım bu kulaklık her anlamda iyi.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 17 Temmuz 2022 #36 KARA57 dedi: Gayet memnunum daha once cok SteelSeries parçaladım bu kulaklık her anlamda iyi. Genişletmek için tıkla... ayak seslerini rahat şekilde alıp ayırt edebiliyor musunuz peki ? ben de almayı düşünüyorum da
KARA57 dedi: Gayet memnunum daha once cok SteelSeries parçaladım bu kulaklık her anlamda iyi. Genişletmek için tıkla... ayak seslerini rahat şekilde alıp ayırt edebiliyor musunuz peki ? ben de almayı düşünüyorum da
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #37 ProGamerBest dedi: Ayak seslerini rahat şekilde alıp ayırt edebiliyor musunuz peki? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli Escape from Tarkov oynuyorum çok rahat ses kasılıyor Artics 3 ve 5 var arkadaşlarımda onların duymadığı sesleri duyabiliyorum.
ProGamerBest dedi: Ayak seslerini rahat şekilde alıp ayırt edebiliyor musunuz peki? Ben de almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli Escape from Tarkov oynuyorum çok rahat ses kasılıyor Artics 3 ve 5 var arkadaşlarımda onların duymadığı sesleri duyabiliyorum.