byjuck Megapat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 666 21 Eylül 2021 #11 dispoLL dedi: Kulaklık gelince bi değerlendirme yapar mısınız? Ben de almayı düşünüyorum Cloud2 eskidi ama hala iyi.Bakalım Blackshark v2 nasıl.. Eski yerine yeni çıkmış teknoloji taraftarıyım.. beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken USB kullanıyorum. V2 yolda... Bakalım gelsin
dispoLL dedi: Kulaklık gelince bi değerlendirme yapar mısınız? Ben de almayı düşünüyorum Cloud2 eskidi ama hala iyi.Bakalım Blackshark v2 nasıl.. Eski yerine yeni çıkmış teknoloji taraftarıyım.. beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Razer Kraken USB kullanıyorum. V2 yolda... Bakalım gelsin
dispoLL Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #12 byjuck dedi: Razer Kraken USB kullanıyorum. V2 yolda... Bakalım gelsin Genişletmek için tıkla... Bekliyorum sabırsızlıkla
byjuck dedi: Razer Kraken USB kullanıyorum. V2 yolda... Bakalım gelsin Genişletmek için tıkla... Bekliyorum sabırsızlıkla
X Xanthos7 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #13 Hiç tereddütsüz kendimde kullandığım Razer BlackShark V2 diyorum. Eğer bunu almasaydım Logitech G PRO X ya da G733 alacaktım ben.
Hiç tereddütsüz kendimde kullandığım Razer BlackShark V2 diyorum. Eğer bunu almasaydım Logitech G PRO X ya da G733 alacaktım ben.
dispoLL Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #14 Xanthos7 dedi: Hiç tereddütsüz kendimde kullandığım Razer BlackShark V2 diyorum. Eğer bunu almasaydım Logitech G PRO X ya da G733 alacaktım ben. Genişletmek için tıkla... Ben de indirim gelirse almayı düşünüyorum Razerı çok olumlu yorumlar var sizde öyle söylüyorsunuz. Fps oyunlarında performansı nasıl?
Xanthos7 dedi: Hiç tereddütsüz kendimde kullandığım Razer BlackShark V2 diyorum. Eğer bunu almasaydım Logitech G PRO X ya da G733 alacaktım ben. Genişletmek için tıkla... Ben de indirim gelirse almayı düşünüyorum Razerı çok olumlu yorumlar var sizde öyle söylüyorsunuz. Fps oyunlarında performansı nasıl?